Lev nebodoval ani s Olešnou

25.04.2016 14:32

ČL Kolešovice

 

1:2

(1:0)

FC PO Olešná

18. kolo II. třída OP - 23. dubna 2016, 17:00

32. Polánek D.

 BRANKY 

67. Helebrant, 88. Pakši
53. Houška

 ŽK 

71. Pakši, 90. Procházka, 90. Telvák P.
65. Houška

 ČK 

 

 Rozhodčí: Titlbach - Říha, Švácha

 Stadion: Kolešovice

Hráči zápasu:

Český lev se musel znovu vypořádat s hodně nekompletní sestavou, jak v důsledku zranění, tak především díky neochotě a tristnímu přístupu některých hráčů. Proti Olešné tak nastoupli hráči, kteří zatím mají o fotbal v Kolešovicích zájem a nutno říci, že nebýt hráčů B-týmu, nemuselo se v sobotu na kolešovickém stadionu utkání o hodně důležité body ani hrát.
 
Až do 65. minuty to byl ze strany ČLK celkem povedený výkon, který korunoval krásnou brankou v 32. minutě Dan Polánek. Jedinou nebezpečnou situaci před brankou Herinka vyřešil kolešovický gólman skvělým zákrokem a nepustil hosty ke srovnání stavu.

I po změně stran pokračoval Lev ve stejných kolejích. Megašance ale nedokázali zužitkovat nejdříve Jakub Polánek a o chvíli později ani Ridzoň. V 65. minutě přišel rozhodující moment utkání. Marek Houška i s přispěním mokrého terénu sestřelil upostřed hřiště Telváka, a poprávu musel ze hřiště. Červenou kartu měl za chycení pod krkem obdržet i Pakši, to však jinak dobře pískající sudí Titlbach, přehlédl. Hosté početní výhodu ihned trestali. Centr z levé strany uklikdil ve skluzu Helebrant - 1:1. Domácím rychle docházeli síly a bohužel nebylo kým hru oživit. Zdecimované Kolešovice tak nedosáhli ani na bod, když se v závěru po závaru před Herinkem nejlépe zorientoval Pakši a stanovil tak konečné skóre utkání.

Jsme až po uši namočeni v boji o záchranu, ale to si zřejmě uvědomuje jen pár lidí. Zraněným hráčům nemůžeme nic vyčítat. Problém je jinde ve hráčích co mají problém s disciplínou a především ti, kterým je fotbal v Kolešovicích lhostejný. Pak musí nastupovat hráči z B -týmu, kterým je třeba poděkovat, protože bez nich by se nehrálo.

Sestava ČLK:

Herink - Ridzoň, Kovář, Javůrek, Matějovský P. - Holeček J., Štícha, Stiska (70. Rychtařík), Houška - Polánek D., Polánek J.

Sestava Olešná:

Fiedler - Ličman, Hlavsa, Vodrážka (46. Jiránek), Pakši - Telvák M. (67. Pavlíček), Helebrant, Procházka, Sládek (46. Mucha) - Telvák P. (90. Sklenka), Šutera