Ani na Olešné jsme na body nedosáhli

18.10.2010 19:25

FC PO Olešná - ČLK 5:1 (2:0)

Branky: 51. Daniš

ŽK: Daniš, Kozák, Kovář

 

Opět v nekompletní sestavě dorazil Lev bojovat o první vítězství v sezóně na Olešnou. Soupeř v posledních 3 zápasech stejně jako náš tým nezískal ani bod. Kolešovice se prezentovali o proti utkání s Roztoky mnohem kvalitnější hrou, ani ta však na potřebné body bohužel nestačila. Veškerou snahu znehodnotily opět zbytečné branky v naší síti.

Domácí borci vstoupili do utkání mnohem aktivněji, i možná proto, že již dávno kmitali při rozcvičce po hřišti, kdežto náš tým se teprve trousil do kabiny, a tlačili se směrem k brance Matějovského, který nastoupil se zraněným palcem na noze. První varování, přišlo po centru před branku, kde úplně volný R. Polášek asi do teď neví, jak střelec jeho kvalit mohl z bezprostřední blízkosti přestřelit úplně volnou branku. Co se nepovedlo jemu, dokázal Holeček o pár minut později. Na pravé straně ho nedokázali pokrýt Polánek, ani Spáčil a ten střelou přesně k tyči otevřel brankový účet zápasu - 1:0. Po inkasovaném gólu se Lev probral a vyrovnal hru. V 19. minutě měl možnost ke střele před vápnem Kovář, ale ten místo zakončení nahrával. Ve 26. minutě chyběl Štíchovi metr, aby ve vápně lépe trefil přihrávku od Kozáka. O 5 minut později se dostal do obrovské šance Kozák. Přesprintoval bránící beky a po kliče golmanovi zakončoval pár centimetrů vedle. Ve 37. minutě zahrozil opět Radek Polášek, jeho pokus hlavou ale zlikvidoval Matějovský. Když už se viděli oba týmy v kabině, založila Olešná rychlý protiútok na jehož konci byl znovu R. Polášek. Ten se zbavil dvou obránců a s pomocí břevna zvýšil na 2:0.

Po změně stran nejdříve špatně zakončil centr R. Polášek. Poté se již radoval Lev. Vicjan se Štíchou vybojovali míč, ten ho předložil do úniku Danišovi a bylo sníženo - 2:1. Jak už ale bývá tradicí, tento stav nevydržel dlouho. Za 5 minut zahrával Drvota z pravé strany rohový kop, který si Matějovský srazil nešikovně přímo do branky a bylo prakticky po zápase - 3:1. V 63. minutě mohl ještě vykřesat naději Štícha, který po přihrávce Kozáka těsně minul pravou šibenici Pavlíčkovi branky. To bylo ze strany ČLK vše. Dál se utkání jen dohrávalo, a na naší branku, kterou již hájil, povoláním obránce dorostu, Jirka Herink, jeden útok za druhým. Domácí z velkého množství šancí dokázaly proměnit jen dvě a upravit tak skóre na nelichotivých - 5:1. Tři body tak zůstávají zaslouženě na Olešné.

Sestava:

Matějovský M. (67. Herink) - Spáčil, Kučera, Tůma, Matějovský P. - Polánek, Kovář, Štícha, Daniš (75. Rychtařík) - Kozák, Vicjan (80. Ridzoň)

 

Ostatní výsledky 9. kola OP:

FC Jesenice - SK Pavlíkov 1:1 (1:0)

So. Srbeč - Sp. Lužná 2:4 (2:2)

SK Lány - FK Hředle 3:0 (0:0)

FK Kněževes - FC 05 Zavidov 3:5 (2:2)

So. Mšec - Tn. Rakovník B 3:1 (0:1)

TJ Roztoky - ESTA Oráčov 2:3 (0:1)