Atraktivní zápas přinesl "jen" bod

23.05.2011 19:46

 

ČLK – FC Po Olešná 3:3 (1:3)

Branky:26., 74. Roubík, 65. Daniš

ŽK: Polánek, Spáčil, ČK: Roubík

 

Olešná dorazila do Kolešovic v kompletní sestavě, tedy i s nejlepším kanonýrem soutěže Radkem Poláškem, a tak bylo jasné, na koho by se měla defenziva ČLK zaměřit.

Úvod utkání byl v podání Kolešovic tradiční, tudíž hrůzostrašný. Ve 2. minutě napřáhl z vápna Martin Polášek a hosté vedli 0:1. V 5. minutě se neuhlídal na levé straně Spáčil Drvotu, ten odcentroval na Radka Poláška, pro tohu už nebylo problém z malého vápna hlavou zakončit – 0:2. V 10. minutě se k zakončení dostal i Lev, jenže Barthel střílel pouze do ochranné sítě za brankou. Gólu se dočkali diváci v 15. minutě, bohužel znovu skórovali hosté. Nádherné zakončení z první předvedl ve vápně Radek Polášek a prohrávali jsme 0:3. V tu chvíli byl Lev „na ručník“. Ve 20. minutě na sebe poprvé upozornil Roubík a Pavlíček musel ukázat své kvality. Ve 26. minutě to byl znovu Roubík, který si poradil na levé straně s obranou hostů a nádherně vymetl „rohlíčkem“ pravou šibenici Pavlíčkovi branky – 1:3. Do konce prvního dějství byla k vidění už pouze jediná zajímavá situace. Rychlonohý Drvota ve 41. minutě vnikl středem do vápna, ale Sýkora vytáhl perfektní zásah nohou.

Druhý poločas byl opakem prvního. Hned v 49. minutě střílel výborně z hranice šestnáctky Barthel, Pavlíček vytěsnil jeho povedený pokus s vypětím všech sil na roh. Lev začal hosty z Olešné přehrávat a ti se museli soustředit především na obranu. V 65. minutě se dočkal Český lev kontaktního gólu. Po rohovém kopu absolvoval v malém vápně důležitý souboj Zuska, od něj míč doputoval na vápno k Danišovi, jehož levačka prostřelila vše co stálo v cestě – 2:3. V 72. minutě na sebe poprvé a naposledy ve druhém poločase upozornil Radek Polášek, ale tísněný zakončoval ve vápně z úhlu mimo Sýkorovu branku. V 74. minutě narazil Marek Houška míč do uličky Roubíkovi, kterého ve vápně fauloval Stuchl a rozhodčí Rendl ukázal na značku pokutového kopu. Sám postižený ji s přehledem proměnil a bylo vyrovnáno – 3:3. V 79. minutě měl další příležitost po centru z levé strany Kovář, k míči měl však o krok dále. V 81. minutě na levé straně sestřelil Roubíka bez míče Hecht. Roubík však neudržel nervy na uzdě a okamžitě oplácel strčením do hostujícího hráče. Oba hráči obdrželi červené karty, na místě by však měli být karty žluté. To neunesli někteří z domácích diváků a na tribůně plály vášně. V závěrečné minutě se dostával do dobré příležitosti jeden z hostů, ale byl ovšem v ofsajdu. Poté rozhodčí Rendl ukončil utkání. Co předvedli následně někteří diváci v ochozech už, jinak z výborným fotbalem, nemělo nic společného.

Sestava:

Sýkora – Herink J., Kovář, Vicjan, Spáčil (60. Zuska) – Štícha, Barthel, Polánek, Daniš – Roubík, Houška M.

 

Ostatní výsledky OP:

Sp. Lužná - So. Srbeč 2:2 (1:1)

FK Hředle - SK Lány 0:5 (0:1)

FC 05 Zavidov - FK Kněževes 2:0 (1:0)

ESTA Oráčov - TJ Roztoky 3:1 (0:1)

SK Pavlíkov - FC Jesenice 4:2 (2:0)

Tn. Rakovník B - So. Mšec 3:5 (0:1)