Bez vstřelených branek se vítězit nedá

20.06.2013 16:28

ČL Kolešovice

 

0:3

(0:2)

ESTA Oráčov

24. kolo - II. třída OP, 19. června 2013, 18:00

 

 BRANKY 

21. Pfeifer, 22. Vachtl S., 84. Svatoň Jakub

Polánek D.

 ŽK 

 

 

 ČK 

 

 Rozhodčí: Franěk Pavel - Blín Miloslav, Szabo Jiří

 Stadion: Kolešovice

 

Závěrečný souboj na domácím stadionu si Český lev do rámečku rozhodně nedá. Utkání hrané za urputného vedra nakonec patřilo Oráčovu, ale pouze výsledkově. Co je platné, že na šance vyhrál Lev snad 10:5 když není schopný proměnovat ani 1000% tutovky.

První poločas ještě Oráčovští hrozili a také dávali branky. Výkon Lva se dal popsat jednodušše, propustná obrana a ofenziva, která zapomněla střílet góly. To ale nezapomněli hráči ESTY. Nejdříve se 2x výborným zákrokem prezentoval Kalík, aby se ve 21. minutě prosadil jednoduše Pfeifer. O minutu později ztratil Lev zbytečně míč. Katona nastartoval rozběhnutého Vachtla, který přesprintoval Matějovského a propálil Kalíka mezi nohy 0:2. Mezitím nepromněnili své výborné šance Rychtařík, a Polánek. Do konce poločasu mohli diváci vidět ještě po jedné vyložené šanci na každé straně. Jeniček ani Rychtařík skórem nepohnuli.

Ve druhé půli Lev svého soupeře doslova drtil a ten se dostával za půlící čáru jen sporadicky. Jednu ze svých 2 šanci ale proměnil, kdežto Lev ze svých nespočetně šancí nepřetavil v branku ani jednu. Především samostatné úniky Polánka nebo Holečka si o gól říkali. Vždy však zasáhl neprůstřelný mág Kratochvíl.

Sestava ČLK:

Kalík - Kovář, Štícha, Vicjan, Matějovský P. - Stiska, Holeček, Barthel, Rychtařík - Polánek D., Zuska

Sestava Oráčov:

Kratochvíl - Flajšingr, Vachtl R., Pfeifer, Paulus - Svatoň Jaroslav (77.Svatoň Jakub), Richtr, Katona, Tokar - Jeníček, Vachtl S.

Ostatní výsledky 24. kola:

FK Hředle - FC Jesenice 3:2 (0:1)

So. Branov - So. Janov 4:3 (3:1)

FC Po Olešná - So. Mšec 3:1 (1:1)

FK Kněževes - SK Pavlíkov 2:4 (0:1)

SK Senomaty - Sp. Lužná 1:3 (0:1)

Oh. Městečko - FC 05 Zavidov 2:1 (1:0)