Po dobrém výkonu bez bodu

13.09.2009 22:20

V nedělním odpoleni jsme odehráli v rámci 4. kola OP utkání na hřišti Lán. Mezi oběma týmy byl rozdíl 9 bodů, když domácí ještě neztratili a naopak Kolešovice zatím nebodovali. Trenér Herink nemohl nasadit útočníka Kozáka, který dostal stop za červenou kartu z minulého utkání.

Zápas začal ve svižném tempu a byli to hosté, kteří si vypracovali první šanci. To Štícha v 11. minutě prostrčil na Roubíka, ten ale v tísni zakončit nedokázal. Domácí se překvapivě spoléhali hlavně na nakopávané míče, kdežto ČLK dobře kombinoval. Lánští zahrozili v 15. minutě po špatném odkopu Matějovského,ale Sýkora se střelou do prostřed branky neměl problémy. V 18. minutě vhazoval do vápna aut Roubík, kde dobře z voleje z otočky zakončoval těsně nad Štícha. V 19. minutě chybělo po brejku Blínovi ve vápně jen pár centimetrů. Ve 20. minutě dobře vysunul po pravé straně Polánka Barthel, ale ten místo zpětné přihrávky míč ztratil. O 5 minut později přišla největší šance poločasu na domácí straně. Rána jejich stopéra z přímého kopu měla gólové parametry. Sýkora táhlou střelu vytáhl výborným zákrokem na roh. To bylo ze strany domácích do poločasu vše. Naopak na druhé straně měl 2 slibné šance Štícha, nejprve ve skrumáži minul branku a ve 38. minutě jeho střelu z vápna zablokovala domácí obrana.

Druhý poločas začal mírnou převahou Lán. Ale defenziva Kolešovic, řízená stoperskou dvojicí Kovář, Tůma, nepouštěla domácí do šance. Až přišla 66. minuta, to propadl vysoký míč mezi Ferštlem a Kovářem a Blín s pomocí teče dostal míč až za záda Sýkory. Hosté sice dobře kombinovali, bojovali, ale domácí obrana hrála výborně. V 75. minutě u lajny ztratil zbytečně míč pod tlakem Matějovský, a Blín z vápna překvapil Sýkoru u levé tyče - 2:0. Dál hráli především hosté. V 79. minutě promarnil velkou příležitost Štícha. Jeho střela z vápna mířila nad. Poslední možnost utkání měl Daniš, když si výborně naběhl na Štíchův přímý kop,ale jeho slabší nohou minul.

Po velmi dobrém a bojovném výkonu jsme bohužel opět nebodovali. Prezentovaná hra, ale znamená příslib do dalších bojů. Utkání velmi dobře řídila trojice rozhodčích Polívka - Strouhal, Lédl.

Sestava:

Sýkora - Tůma - Ferštl, Kovář, Matějovský - Polánek, Štícha, Barthel, Roubík - Vicjan, Kučera (67. Daniš)

 

Ostatní výsledky:

Tn. Rakovník B - FC05 Zavidov 4:2 (4:1)

So. Mšec - TJ Roztoky 2:2 (1:2)

ESTA Oráčov - SK Pavlíkov 1:1 (0:0)

So. N. Strašecí B - Ol. Rakovník 1:2 (1:1)

FK Hředle - FC Po Olešná 2:0 (1:0)

So. Branov - So. Sýkořice 5:0 (0:0)