Čekání na první jarní výhru pokračuje

02.05.2016 20:20

SK Senomaty

 

3:1

(2:1)

ČL Kolešovice

18. kolo II. třída OP - 30. dubna 2016, 15:00

7., 10. Vávra, 76. Sailer

 BRANKY 

11. Holeček M.
61. Trešl, 74. Vávra, 76. Sailer

 ŽK 

 
 

 ČK 

 

 Rozhodčí: Sýkora - Trešl, Švácha

 Stadion: Senomaty

Hráči zápasu: Vávra - Štícha

Ani v Senomatech se Český lev nedočkal bodového zisku, ač rozhodně horším týmem nebyl. Začátek utkání ovšem patřil jasně domácím, konkrétně Vávrovi. Ten se ani nemusel moc nadřít a hned 2x pokořil Herinka a nedůraznou kolešovickou obranu. To už nebyl na hřišti zraněný Matějovský. Hned v zápětí vymyslel Štícha gólovou šanci pro Miroslava Holečka a ten vrátil Lev do zápasu. V 18. minutě střílel nebezpečně z pravé strany Dan Polánek a o 2 minuty to byl znovu Polánek, který tentokráte pelášil sám na brankáře. Po střetu s ním však musel být střídán. Ve 27. minutě chybělo jen pár decimetrů povedené střele Miroslava Holečka. Obrovskou šanci srovnat stav utkání měl ve 33. minutě po přihrávce Jankury Štícha, jenže ten místo střeli volil ještě kličku navíc a bylo po šanci. Domácí spolehali především na rychlonohého Vávru, který dělal ČLK velké problémy.

I ve druhém poločase se hrál zajímavý fotbal. V 56. minutě mohlo být skóre srovnané. Jakub Polánek vybídl ke skórování Kováře, který ale ve vyložené příležitosti nastřelil nohy Kučaby. V 69. minutě propadl míč za Vicjana, k úprku nastartoval Vávra, vyhnul se i Danišovi jenže třetí branku nepřidal, míč těsně minul pravou tyč Herinkovi branky. Kolešovice dál bojovali alespoň o vyrovnání. To ovšem nepřišlo, naopak střídající Sailer po minutě na hřišti pečetil vítězství domácích Beranů.

Sestava ČLK:

Herink - Ridzoň, Daniš, Vicjan, Matějovský P. (9. Němec) - Holeček J. (65. Jelen), Štícha, Jankura, Holeček M. - Polánek D. (22. Polánek J.), Kovář

Sestava Senomaty:

Kučaba - Hůla (74. Sailer), Havel, Hudák, Kodeš - Trešl, Kukla, Katona, Karnold - Zápal (20. Polcar), Vávra