Český lev závěrečnou výhrou nad Senomaty vybojoval konečné páté místo

14.06.2015 15:23

ČL Kolešovice

 

7:3

(5:2)

SK Senomaty

23. kolo II. třída OP - 13. června, 17:00

Houška 3, Polánek D. 2, Herink, Stiska

 BRANKY 

Polcar 2, Mácha

Daniš, Štícha, Ridzoň

 ŽK 

Tajbl, Kodeš, Havel, Trešl
 

 ČK 

Trešl

 Rozhodčí: Říha - Titlbach, Stibor

 Stadion: Kolešovice

V posledním utkání letošní sezóny byl v Kolešovicích na pořadu přímý souboj o konečné 5. místo v tabulce, které drželi Senomatští o 2 body. Že se lepšího umístění nakonec budou radovat naši hráči rozhodl již první poločas a gólová smršť Českého lva.

Soupeř od začátku těžko odolával útokům ČLK a rychle prohrával po dvou gólech Houšky 2:0, a to ještě další obrovské příležitosti neproměnil znovu Houška, Herink nebo Polánek. Slepenými góly ale Berani dokázali během krátké chvíle srovnat. Rozhodující údery si přichystali domácí ještě do zbytku první půle. Trefili se Polánek, nádhernou ranou od břevna Herink a svůj hattrick dokonal Houška.

Po změně stran se během pár okamžiků trefil Stiska a hosté rezignovali. Navíc po dvou žlutých kartách musel pod sprchy Trešl. Na 7:2 zvýšil svým druhým gólem Polánek. Konečnou podobu výsledku dali třetím gólem hosté.

Sestava:

Kalík - Štícha (56. Ridzoň), Vicjan (80. Kovář), Zuska, Matějovský - Stiska, Herink, Barthel, Daniš (56. Bauer) - Houška (67. Holeček), Polánek D.