Chmelaři zaslouženě zvítězili

25.07.2010 12:44

ČLK - FK Chmel Mutějovice 2:5 (1:2)

Branky: 24. Štícha, 69. Rychtařík

Rozhodčí: Reipricht

 

Druhé přípravné utkání v letní pauze bylo na pořadu v Chrášťanech, kde Lev vyzval po Senomatech dalšího účastníka krajské 1. B třídy FK Chmel Mutějovice. Zasloužené vítězství si v sobotu odvážel soupeř do Mutějovic.

Již úvod naznačil, že hrát se bude hlavně pod taktovkou Chmelařů. Ti hrozili hlavně rychlonohým Staňkem. V 17. minutě se právě tento hráč dokázal protáhnout po levé straně až do vápna a střelou po zemi nedal Matějovskému nejmenší šanci. Kolešovicím se ale podařilo z ojedinělého protiútoku srovnat krok. Ridzoň prodloužil centr až na volného Štíchu, po jehož hlavičce se míč doslova dokutálel za brankovou čáru. Do konce poločasu však Mutějovice opět strhli vedení na svou stranu, když se trefil znovu Staněk.

Druhé dějství pokračovalo podle stejných not. Hráli hlavně mutějovičtí. V 60. minutě svou převahu vyjádřili i gólově. To svůj hatrick zkompletoval po centru z pravé strany hlavou Staněk. Na tento zásah dokázal Lev ještě zareagovat. Krumhanzl zahrával přímý kop z pravé strany, míč proletěl až k nikým nehlídanému Rychtaříkovi a ten pohodlně snížil na rozdíl jedné branky. Zvrat se však nekonal, naopak Mutějovice přidali do konce utkání ještě 2 góly a jednoznačně tak naš tým porazili 5:2!!

Sestava:

Matějovský M. - Krumhanzl, Tůma, Kovář, Matějovský P. - Ridzoň, Barthel, Štícha, Polánek - Vicjan, Daniš

Hokejově střídali: Kučera, Rychtařík, Zuska