Další příděl - tentokráte ve Mšeci

02.05.2011 16:34

So. Mšec - ČLK 6:1 (4:0)

 

Branky: 83. Zuska

ŽK: Polánek

 

Ani v dalším kole okresního přeboru se překvapení nekonalo a Lev si odváží ze Mšece půl tucet branek. Jediné pozitivum je, že konečně dokázal vstřelit branku. Čekání trvalo přesně 359 minut.

Naše mužstvo vstoupilo do zápasu snad nejhůře jak mohlo. Ihned v 1. minutě z úvodního útoku využili domácí nedorozumění v naší obraně a Marek Matějovský už lovil míč ze své sítě - 1:0. Na náš tým se valil jeden ofenzivní nájezd za druhým. Ve 13. minutě napřáhl z 25 metrů Neužil a jeho střela zapadla přesně k levé tyči - 2:0. Poté sice vybídl Štícha Daniše do slibné šance, ale jeden z domácích zadáků stačil těsně před vápnem zatáhnout za záchranou brzdu. Mšecký tlak neustával a Marek Matějovský musel vytáhnout několik výborných zákroků. V 18 minutě měl velkou šanci snížit stav utkání ve stoprocentní šanci Vicjan, kterému přesně "namazal" Štícha. Bohužel náš útočník zatím v jarní sezóně stále hledá ty správné střelecké kopačky. A tak opět úřadovali Mšečtí. Po rohovém kopu se prosadili hlavou na zadní tyči - 3:0. Následovala plejáda megašancí, z nichž se do poločasu ujala k velkému štěstí našeho týmu pouze jedna. Poločas tak skončil milosrdných 4:0.

Po obrátce stran se hra téměř vyrovnala a míč se pohyboval především mezi šestnáckami obou týmů. Zvýšit skóre se domácím podařilo až po 30 minutách, možná i díky logickému zvolnění tempa. Čestný úspěch si připsali Kolešovice v 83. minutě. Vicjan našel na levé straně střídajícího Zusku a ten podél vyběhnuvšího golmana pohodlně rozvlnil síť. Do konce střetnutí se Sokol dočkal ještě 6. zásahu. Konečné skóre se tak v nedělním podvečeru zastavilo na stavu 6:1.

Sestava:

Matějovský M. - Panc (59. Herink J.), Kučera (69. Zuska), Kovář, Matějovský P. - Ridzoň (26. Houška M.), Štícha, Barthel, Daniš - Polánek, Vicjan

 

Ostatní výsledky OP:

FK Kněževes - TJ Roztoky 3:1 (2:1)

So. Srbeč - Tn. Rakovník B 3:1 (1:1)

FC Jesenice - FC 05 Zavidov 1:5 (1:2)

FC Po Olešná - FK Hředle 2:0 (1:0)

SK Pavlíkov - Sp. Lužná 2:5 (1:2)

SK Lány - ESTA Oráčov 2:0 (0:0)