Další ztracené body

04.10.2009 21:06

S touhou a odhodláním, že potvrdíme 3 body z minulého kola v domácím prostředí, nastupovali hráči ČLK proti FK Hředle. V případě vítězstí by se naše mužstvo dotáhlo bodově právě na svého soupeře. Od úvodních minut se hrál vyrovnaný a bojovný zápas. V 11. minutě měli dobrou šanci hosté. To Linc vybídl přihrávkou naběhnuvšího Klátila, ale ten na Sýkoru nevyzrál. O pár minut později opět Klátil střílel jen do našeho připraveného golmana. Do první šance ČLK se mohl dostat po přihrávce Štíchy Kozák, ale toho zastavil praporek pomezního rozhodčího. V 15. minutě z vápna dobře vystřelil levou nohou navrátilec Krumhanzl, jeho střela jen těsně minula břevno.V 19. minutě aktivní Roubík centroval na Kozáka, ten ale hlavou z bezprostřední blízkosti vstřelit branku nedokázal. Ve 20. minutě zahrávali kolešovičtí serii rohů, ze kterých ale žádné ohrožení branky hostů nepřišlo. Na druhé straně přišla hezká kombinace, po které prošel Rendl až do vápna, na poslední chvili ho ale zakřižovali domácí obránci. Ve 26. minutě vybojoval Štícha míč pro Roubíka, ten si to namířil přímo do vápna, ale jeho zakončení nemělo ani razanci, ani umístění. Střela Krumhanzla ve 28. minutě také gólem neskončila, proti byl hostující brankář, který míč vyrazil nad branku. Ve 35. minutě připravil dobrým centrem šanci Roubík Štíchovi, jeho slabé zakončení hlavou ale hředelského brankáře nemohlo vystrašit. Ve 40. minutě přišla další chvíle Klátila, ten ale svou šanci zahodil. Ve 45. minutě zahrával roh Linc ten odvrátila domácí obrana znovu k rohovému praporku, následný centr našel na malém vápně nehlídaného Klátila, který neměl problém uklídit míč za Sýkorova záda - 0:1.

Kdo čekal ve 2. poločase zlepšenou hru Kolešovic a obrat v utkání, měl smůlu. Byli to hosté, kteří byli bojovnějším a lepším týmem. V 52. minutě po rychlém brejku Bureš trefil jen tyč. Po další šanci Hředlí nejdříve ještě rozhodčí neuznal gól dobře hrajícímu Burešovi ale v 58. minutě už to bylo 0:2. To sudí Sedláček odpískal Kučerovi přísně hraní rukou na hranici velkého čtverce a Ďurina, který byl na hřišti teprve pár minut nachytal z přímého kopu Sýkoru na švestkách. Neuplynulo ani 10 minut a skóre se měnilo po 3. To opět Ďurina střelou zpoza vápna nádherně pod břevno zvyšil už na 0:3. Nutno říci, že Sýkora v brance asi čisté svědomí neměl. Hra ČLK připomínala křeč, postrádala přesnost a bojovnost, naopak hosté dobře kombinovali a důraznou hrou šli jednoznačně za vítězstvím. Nezměnila to ani 68. minuta, kdy po individuální akci korigoval Roubík 1:3. V 73. minutě po střetu Sýkory s hostujícím útočníkem utrpěl domácí brankář zřejmě otřes mozku, než stačil lev vystřídat nejdříve neudržitelný Ďurina z ostrého úhlu Sýkoru nepřekonal, ale o 2 minuty později svůj hattrick Ďurina přece jen uzavřel - 1:4. V 85. minutě ještě bez úspěchu prošel do vápna po pravé straně Polánek. Nic víc již zklamaní domácí diváci neviděli. Po velmi špatném a tragickém výkonu prohráli Kolešovice další domácí utkání a Hředle si tak odvážejí naprosto zaslouženě všechny body.

Sestava:

Sýkora (75. Matějovský M.) - Tůma - Ferštl (46. Kučera), Kovář, Matějovský P. - Krumhanzl, Barthel, Štícha, Roubík - Kozák, Vicjan (70. Polánek)

 

Ostatní zápasy:

FC Po Olešná - Tn. Rakovník B 1:1 (0:0)

Ol. Rakovník - So. Sýkořice 1:5 (0:4)

SK Pavlíkov - So. Branov 3:0 (1:0)

TJ Roztoky - So. N. Strašecí B 3:2 (2:2)

FC05 Zavidov - ESTA Oráčov 5:4 (3:0)

So. Mšec - SK Lány 1:2 (1:1)