Do třetice 6 kusů

09.05.2011 15:39

ČLK – SK Pavlíkov 3:6 (1:5)

Branky: 33. Vicjan, 52. Barthel, 85. Roubík

ŽK: -

 

S uzdraveným Roubíkem na hrotu útoku nastoupil Český lev v domácím prostředí proti Pavlíkovu. Duel rozhodly hosté po individuálních chybách již v prvním poločase.

Úvodní 20ti minutovka patřila našemu týmu. V 10. minutě aktivitu Lva vyjádřil gólově Vicjan, ovšem proti byl pavlíkovský pomezní, který nesmyslně mával ofsajd. Hosté se museli soustředit většinu času především na obranu. Ve 22. minutě však přišla 1. z několika individuálních chyb našeho týmu. Po centru z pravé strany se míč dostal k úplně volnému soupeři, kterého neuhlídal Spáčil a Pavlíkov šel hodně jednoduše do vedení. O 4 minuty bylo ještě hůř. Uprostřed hřiště trefil Štícha odkopem pouze jednoho z Pavlíkovských, ti podnikly rychlý brejk a naše obrana byla opět nefungovala – 0:2. To však němělo být vše. Už tak nahlodaný Lev inkasoval z dalšího útoku potřetí. Centr z pravé strany chtěl stáhnout Sýkora, míč mu však vypadl z ruky a zachraňující Kučera už byl v brance zbytečný – 0:3. Ve 33. minutě se sice povedlo snížit střelou z pravé strany Vicjanovi, částečná radost Lva však vydržela pouze minutu. Z velké dálky napřáhl ke střele Franěk a lehká střela proklouzla až za Sýkoru, to byl poslední hřebíček do kolešovické rakve – 0:4. Ve 40. minutě měl obrovskou šanci po krásné individuální akci Polánek, toho ale vychytal jistý Mašek. V závěru prvního poločasu nechala naše obrana na vápně luxusní prostor Tomáši Vodrážkovi a ten zvýšil na hrozivých 1:5.

Co bylo platné, že celý druhý poločas Lev diktoval tempo hry a vytvářel si i brankové příležitosti. Dokonce v 52. minutě prostřelil na zadní tyči Maška Barthel. Avšak soupeř senzaci nepřipustil. Navíc se v 79. minutě připomněl Tomáš Vodrážka, který prošel přes Kováře i Štíchu a postaral se o 6. gól. V závěru ještě korigoval výsledek po chybě hostů Roubík.

Sestava:

Sýkora – Spáčil (72. Engel Z.), Kovář, Kučera (46. Daniš), Matějovský P. – Polánek, Barthel, Štícha, Jankura – Roubík, Vicjan (86. Matějka)

 

Ostatní výsledky OP:

Sp. Lužná – FC Po Olešná 0:1 (0:1)

FK Hředle – FC Jesenice 2:2 (1:1)

FC 05 Zavidov – So. Srbeč 4:1 (0:0)

ESTA Oráčov – FK Kněževes 3:3 (2:1)

TJ Roztoky – So. Mšec 2:1 (1:0)

Tn. Rakovník B – SK Lány 2:1 (2:0)