Dorost vyloupil Jesenici

28.09.2009 16:37

Ve 4. kole OP dorostu zajížděl náš tým v neděli dopoledne na hřiště Jesenice. Poprvé v letošní sezoně nastoupil ČLK v kompletní sestavě a na hře to bylo znát. Od začátku bylo jasné které mužstvo získá 3 body. Hosté velmi dobře kombinovali, nechyběl pohyb ani bojovnost. Hlavně dvojice Daniš, Houška dělala svým napadáním domácí obraně obrovské problémy. V úvodu měl velkou šanci Daniš, ale netrefil. Poté si vylámal zuby na brankáři Houška. Po centru Zusky se ocitl sám před brankou Vicjan, ale nestačil zakončit. Nadhernou střelu do šibenice vytáhl bravůrně Danišovi brankář Jesenice. Další příležitost už znamenala branku. Po krásné přihrávce Zusky mezi obranu, zakončil s přehledem Daniš 0:1. Jesenice se dostala k vápnu hostů jen nakopávanými míči, se kterými si obrana poradila bez problémů. Jediná příležitost domácích vznikla po chybě Polánka s Řehákem, ale domácí útočník vůbec netrefil branku.

Druhá půle pokračovala stálým tlakem ČLK. Vicjan se Zuskou zásobovali útočníky dobrými přihrávkami a goly na sebe nenechali dlouho čekat. Na 0:2 zvyšoval opět po příhře Zusky Daniš. A i třetí gól měla na svědomí stejná dvojice. Zuska v roli nahrávače a Daniš jako střelec. V tu chvili Kolešovice trochu polevili a domácí se dostali do 2 nadějných šancí, nejdříve na zadní tyči střílel vedle domácí útočník a o pár minut později opět domácí netrefili branku. To Vicjan na druhé straně branku trefil, a parádně. Naznačil strelu a z 10 metrů přeloboval vybíhajícího brankáře - 0:4. V samém závěru ještě po akci Daniše na 5:0 zvyšoval do prázdné branky střídající Hrenák. A když jedinou jesenickou přímou střelu vyborně zlikvidoval Matějovský, skončilo utkání jednoznačnou a zaslouženou výhrou ČLK.

 

Sestava:

Matějovský M. - Polánek - Řehák (65. Hrenák), Rubáš, Kopecký - Maisner, Vicjan, Zuska, Novotný (75. Rudovský) - Daniš, Houška

Nejlepší hráči utkání: Daniš, Houška, Zuska

 

Ostatní výsledky:

TJ Roztoky - So. Mšec 1:4 (0:3)

SK Lány - Tn. Rakovník 5:1 (3:1)