Gólová přestřelka skončila remízou 4:4

29.07.2012 12:54

 

ČL Kolešovice

 

4:4

(3:1)

 

Sokol Velká Černoc

Přípravný zápas, 29. července 2012, 10:00

6. Krumhanzl, 14. Bauer, 27. Ridzoň

88. Kozák

 BRANKY 

 

Krumhanzl

 ŽK 

 

 

 ČK 

 

 Rozhodčí: Jakub Fejfar

 Stadion: Kolešovice

 


Po pustovětském turnaji se Český lev představil, tentokráte na svém stadionu, v přípravném utkání proti Sokolu Velká Černoc. Nedaleký soupeř, který územně spadá již do Ústeckého kraje, se na konci sezóny, stejně jako náš tým, radoval s postupu, konkrétně do 1. B třídy. Lev nastoupil bez zraněných Roubíka a Daniše, dovolenkujících Barthela a Jankury a pracovně vytížen byl Vicjan. Naopak v útoku s navrátilcem Lubomírem Kozákem.

Do utkání vstoupil daleko lépe ČLK. Hned první nebezpečná situace zanemala branku. Matějovský našel centrem za obranu zaběhnuvšího Krumhanzla, který zakončil z první dokonale - 1:0. Ve 14. minutě zabojoval ve středu hřiště Holeček, míč nasměroval přesně na Kozáka, který připravil zpětnou přihrávkou gólovku Bauerovi. Jeho zakončení prošlo mezi nohama bezmocného brankáře až do sítě - 2:0. Černoc se poprvé připoměla v minutě 17. Střela z 20 metrů skončila na pravé Rotkově tyči. Stejnou mincí oplatil na straně druhé Dan Polánek, i ten mířil ze střední vzdálenosti pouze do tyče. Ve 25. minutě se poprvé zaskvěl Rotek, který v souboji jeden na jednoho uspěl na jedničku. To Český lev na straně druhé trestal. Ridzoň vybojoval míč na váhajícím obránci a střelou z velkého vápna se šťastnou tečí do protipohybu brankáře zvýšil skóre na 3:0. Ve 33. minutě, to už byla Černoc hodnou chvíli lepším mužstvem na kolešovickém trávníku, se skóre měnilo znovu. Ztráta míče na půlící čáře znamenala rychlý kontr do otevřené obrany a povedené soupeřovo zakončení stačil Rotek vyrazit jen do tyče, od které se míč odrazil do branky - 3:1. Ve 36. minutě se za obranu Černoce po povedené přihrávce prodral z pravé strany Kozák, ač mohl sám zakončovat, připravil gólovou pozici pro Ridzoně, ten však míč do prázdné branky usměrnit bohužel nedokázal. Závěr poločasu patři soupeři. Po faulu Krumhanzla měla Velká Černoc výhodu standartní situace z 22 metrů. Přímý kop ještě dokázala zablokovat dobře postavená zeď, dorážku z hranice velkého čtverce mířící pod břevno dokázal reflexivně vyrazit mimo tři tyče Rotek.

Herně vyrovnaný 2. poločas s šancemi na obou stranách patřil gólově Velké Černoci. Během 15 minut předvedl 2 vynikající zákroky Rotek a držel pro Českého lva dvoubrankový náskok. V 64. minutě však soupeř dostal více prostoru na levé straně po kombinaci zakončoval jeden z útočníků přesně do černého 3:2. V rozmezí 67. a 72. minuty zakončoval nepřesně nejdříve 2x Dan Polánek a poté i Krumhanzl. O 2 minuty později už překonaného Rotka zastoupil po hlavičče z malého vápna Štícha. V 75. minutě mohl vrátit Kolešovicím dvoubrankové vedení Ridzoň, který se ocitl po centru Kozáka v pokutovém území naprosto sám. Střela z první se mu ale vůbec nepovedla a následné zakončení zablokovala obrana Velké Černoce. V 83. minutě přišela Černoc hodně jednoduše k vyrovnávací brance. Rotek trefil nešťastně pouze Kučeru, který bránil dotírajícího útočníka a odražený míč doklepával soupeř do prázdné svatyně. Dvě minuty před koncem vybojoval míč Holeček pro Dana Polánka, ten naservíroval přihrávku přesně na Kozáka, který střelou levou nohou podél vybíhajícího brankáře strhl vítězství na stranu našeho týmu. Vedení však vydrželo pouhé 3 minuty. Dlouhý míč do naší defenzivy nedokázal nikdo z našich obránců zachytit a střela z 5 kroků skončila i s tečí Kučery za bezmocným Rotkem.

Sestava:

Rotek - Herink, Štícha, Kovář, Matějovský P. - Krumhanzl, Polánek D., Holeček, Zuska - Bauer, Kozák

Hokejově střídali:

Ridzoň, Polánek J., Kučera, Rychtařík