I na třetí pokus bez výhry. TJ Blatno - Č. L. K. 4:0 (1:0) FOTO!!!

08.08.2009 13:26

By ČENDA

FOTO: https://cenda81.rajce.net/TJ_Blatno_-_CLK

V dalším přátelském utkání jsme se střetli s týmem TJ Blatno, hrající lounský okresní přebor. Trenér opět postrádal mnoho hráčů z kádru.

Prvních 15. minut se hra odehrávala ve středu hřiště. Veškeré náznaky šancí s přehledem hasili už v zárodku obrany. Postupně jsme se začali osmělovat a přebírat iniciativu. Nejdříve po pěkné kombinaci uprostřed hřiště střílel z 25 metrů Barthel, ale nad. Poté se Pucholt snažil vysunout kolmicí Miroslava Holečka, ale hostující stopér dobře přečetl hru. V další šanci se ocitl po samostatném průniku Kozák, ale Pašikovský byl včas z branky a pádem pod nohy míč chytil. Domácí hrozili hlavně po levé straně výborně hrajícím kapitánem Žebrakovským, ale jeho centry nenacházeli adresáta. V 25. minutě vybojoval míč Roubík, namířil si to směrem k brance, ale místo nahrávky na pravo nabíhajícímu Maisnerovi, prováhal i správný moment ke střele a jeho slabý pokus skončil daleko od domácí svatyně.Ve 27. minutě po pravé straně zatáhl míč Ridzoň, ale jeho následný centr dobře bráněný Kozák tečoval pouze vedle branky. Ve 30. minutě po rohovém kopu Čecha hlavičkoval na zadní tyči Roubík, ale pouze do zad obránce. V 35. minutě po kombinaci Pucholt, Roubík druhý jmenovaný z dobré pozice minul o metr pravý horní roh branky. Na druhé straně střílel z vápna jedovatě Kohout, taktéž mimo. Když už se zdálo že oba týmy dohrají poločas za nerozhodného stavu, přišla standartní situace po faulu Matějovského. Míč si postavil Žebrakovský a krásnou střelou přez zeď nedal Sýkorovi šanci. 1:0.

 

Druhý poločas začal v režii domácích. V 50. minutě kopali roh, Žebrakovský predskočil na první tyči Matějovského a Sýkora vyndaval míč ze sítě podruhé, 2:0. Od této chvíle byl na hrací ploše už pouze jeden tým a to domácí. Ojedinělé akce našeho týmu mařila hlavně špatná rozehrávka. V 60. minutě prošel do vápna snad přes 4 hráče Machyna a pohodlně podél Sýkory zvýšil na 3:0. Domácí měli jž zápas plně pod kontrolou. Naše hra postrádala přesnou přihrávku i nápad. V jediné nadějné šanci druhého poločasu se vyskytl Roubík jeho průnik od pravé postraní čáry do středu zakončil středlou k tyči, brankář míč neudržel a dobíhající Kozák pohodlně zasunul do branky, bohužel z ofsajdu. A tak uděřili domáci, na pravé straně jednoduše obrali o míč Miroslava Holečka a domácí utočník po průniku do vápna přesně trefil k levé tyči. 4:0. Na druhé straně stojí za zmínku už pouze orazítkované břevno po standartní situaci, zahravanou Matějovským.

Ani ve třetím vzájemném měření sil jsme nevyhráli. Hlavně po špatné druhé půli domáci zasloužené zvítězili 4:0. Už tak početnou marodku rozšiřili po tomto utkání Roubík, který má lehce naraženou patu a zítra určitě nenastoupí a Honza Holeček s naraženým bokem.

 

Sestava:

Sýkora - Štícha - Čech, Barthel, Matějovský P. - Holeček J., Roubík, Pucholt, Holeček M. - Kozák, Ridzoň

 

Hokejově střídali:

Rychtařík, Maisner

 

Trenér: Herink Oto