Jesenice si z Kolešovic odváží všechny body

27.03.2016 22:21

ČL Kolešovice

 

1:3

(0:2)

FC Jesenice

14. kolo II. třída OP - 26. března 2016, 15:00

90. Jelen

 BRANKY 

12. Altman, 22. Balý, 67. Fiala
82. Barthel

 ŽK 

50. Pfejfer S., 86. John P.
 

 ČK 

 

 Rozhodčí: Sýkora - Strouhal, Švácha

 Stadion: Kolešovice

Hráči zápasu: Barthel

V jinak vyrovnaném boji vyčnívali smrtící Jesenické výpady. V 11. minutě vystřelil z nouze tísněný Altman, míč se od břevna odrazil přímo do bezmocného Herinka a následně do sítě. I druhá branka, ve 22. minutě přišla z ničeho nic a opět po levé straně hřiště. Balý se rozběhl od poloviny hriště až do zakončení, když náš tým nebyl schopen akci důrazně zastavit. Herink byl v brance bez šance. Lvi bojovali, rvali se, ale chyběl moment překvapení, nebo finální přihrávka. Snížit mohl Roubík, který ale v ojedinělé šanci nevyzrál na brankáře.

Druhý poločas probíhal ve stejné režii, jako ten první. Veškeré naděje zápas zvrátit sebrala Českému lvu 67. minuta. Z autového vhazování šel míč na Fialu, ten se snadno dostal za Ridzoně a z blízka poslal svůj tým do třígólového vedení. Alespoň čestný úspěch domácích zaznamenal překrásnou střelou z hranice velkého vápna střídající Jelen.

Vstup do jarních bojů jsme bohužel nezvládli, ačkoliv jsme s Jesenicí sehráli celkem slušný zápas. Rozhodli naše školácké chyby, to především. Po celé utkání nám dělala problémy agresivita a důraz v osobních soubojích. Většinu jsme jich prohrávali a ztráceli jednoduše míče. Chybělo i trochu pověstného štěstí. Nepodali jsme takový výkon, abychom měli šanci bodovat.

Sestava ČLK:

Herink - Ridzoň (76. Němec), Barthel, Kovář, Matějovský - Holeček J. (51. Daniš), Zuska, Houška (76. Jelen), Polánek J. (60. Stiska) - Polánek D., Roubík (80. Rychtařík)

Řehoř - Altman (80. Pacourek), Mutínský, Pfejfer S., John J. (87. Kalaj) - Balý (61. Fiala), Brda, John P., Šťastný (75. Horvát) - Jeníček, Kotek