"JZD RUDÝ ŘÍJEN" Ptákořezy jsme porazit nedokázali. Ale kdy už jindy???

15.04.2014 20:49

ČL Kolešovice

 

1:1

(1:1)

FK Kněževes

17. kolo - II. třída, 12. dubna 2014, 16:30

Polánek D.

 BRANKY 

Hanych

Daniš

 ŽK 

Králička ml., Vrábík
 

 ČK 

 

 Rozhodčí: Sýkora - Polívka, Titlbach

 Stadion: Kolešovice

 

Rozkutálené bodíky, nejen 3 v Jesenici, ale další 2 s Ptákořezy. Torzo Kněževsi totiž celkem snadno k bodu přišlo. Větší příležitost, porazit úhlavního nepřítele zřejmě zase hodně dlouho nebude. Rozdávání bodů se navíc začíná stávat v Kolešovicích oblíbenou disciplínou.

Příznivci obou táborů si ještě mohli dopřát předkrmu v podobě ligové "bitvy"... kdysi zápasu to nejatraktivnějšího. V netradiční čas totiž Sparta zničila bezzubou, kulhající, tragickou Slavii, která začíná naprosto vážně koketovat se sestupem do ligy národní. Tuhle starost si s největší pravděpodobností Lev letos odpustí.

Velice povedených 25 minut pod taktovou ČLK znamenalo pouze nejtěsnější vedení "červenobílých". Inženýr Daniš si vyměnil míč s Tříprsťákem a loženka byla na světě. "Slavomír" Lenner se ovšem vyznamenal. Na dorážku Polánka už byl krátký. Když byli hráči Lva v největším rozkvětu, přišel blesk z čistého nebe. Bauer nestačil zahákovat při rohovém kopu Hanycha a ten se při jeho současné formě nemohl netrefit.

Na 3 body bylo ještě pořád hodně času - celý druhý poločas. A k nim byla blízko obě mužstva. Kněževes praktikoval místy taktiku destrukce, a míče z kopačky Vrábíka létali skoro až do Kněževsi. Šance z kategorie vyložených však přišli...Polánek nevyzrál na Lennera, Vicjan netrefil na malém čtverci zajímavý centr. Závěrečnou lahůdku přichystal Captain Morgan. Matěják se rozeběhl k životnímu sólu, zamotal hlavy celé kněževeské obraně....jenže bez štastného konce to bylo. Míč se potkal jen s brankovou konstrukcí a to dokonce dvakrát.I tak se po dlouhé době v ochozech tleskalo, dokonce i v kotli domácích. Na tom, že si soupeři body tentokráte rozdělí, nic nezměnila ani závěrečná příležitost Kněževsi ani to, že se na hrací ploše objevil "motýl" Emanuel Vambera.

Sestava:

Ivo Viktor - Čeněk, Jarda, Vendelín, Usain Matěják Bolt - Sísa (65. Holda), Voko, Pítrs, Jarda "skůtr" Daniš - Tříprsťák (85. Óňa), Vicek