K bodu scházela minuta

29.10.2015 12:52

FC 05 Zavidov B

 

2:1

(1:0)

ČL Kolešovice

10. kolo II.třída - 25. října 2015, 10:30

21. Špička (PK), 89. Devera

 BRANKY 

54. Herink J.

24. Loula, 72. Šmíd, 75. Špička

 ŽK 

19. Roubík, 70. Barthel, 84. Houška
 

 ČK 

 

 Rozhodčí: Vodrážka - Strouhal, Švácha

 Stadion: Zavidov

Hráči zápasu:
Lev se od zápasu s Knezevsi potýká s mizernou formou...a ne jinak tomu bylo v začátku utkání v Zavidove. Domácí začali duel, i s několika posilami z A týmu, mnohem lépe a zavřeli nás tým na vlastní polovině...odměnou za aktivitu byla pro Zavidov penalta,tu s přehledem proměnil Špička...hra se postupně vyrovnala,jenže  příležitosti volající po gólů byli k vidění jen před Herinkem,ten chytil hned 2 velké šance domácích. Lev odpověděl jen přímým kopem Barthela,který skončil po neduslednem zákroku Stilera na brevne.
Druhý poločas převzal otěže zápasu Lev a najednou byli domácí pod pernamentnim tlakem.Velkou šanci Jankury zablokovala obrana.Kolešovice se dočkali o chvíli později,odrazeny míč vrátil před branku J. Herink a ten skončil překvapivě v brance. Hosté politi živou vodou chtěli výsledek zápasu otočit.Ve velké šanci ale ztroskotal Roubík a pak i v těžké pozici Polánek. Zavidov už se před Herinka dostával ojediněle...přesto si ještě brankář CLK jeden dobrý zákrok připsal.Když už se oba týmy chystali na pokutové kopy,vyšel domácím smrtící brejk, který zakončil za bezmocneho Herinka Devera, prave když na ukazately svítila 90. minuta.

Zaslouženou remízu jsme si stejně jako minulý týden neodvezli... Dostat gól v 90. minutě by se nám stavat nemělo,bohužel stalo se. Horší je,že přístup celého týmu k fotbalu je čím dál tím horší..

Sestava ČLK:

Herink A. - Herink J., Kovář, Vicjan, Štícha (75. Jelen) - Holeček J. (46. Stiska), Jankura, Barthel, Matějovský P. (10. Houška) - Polánek D. Roubík

Sestava Zavidov:

Štiller M. - Zuda (75. Červený), Devera, Šmíd, Geier (46. Štiller R.), Špička, Loula, Plincner (66. Jelínek), Ryšlavý, Štiller D. (46. Hlušička), Čech st.

Ohlasy z tábora soupeře:

Petr Čech st. (kapitán): Dnes to byl těžký zápas, my jsme se snažili hrát a hosté dobře bránili a vyráželi k rychlým brejkům. Jsme rádi, že se nám povedlo rozhodnout, i když to bylo se štěstím na konci zápasu. Jsou to pro nás důležité body do tabulky. Chtěl bych poděkovat všem za stoprocentní nasazení a bojovnost.