Krize pokračuje

06.09.2009 17:38

BY ČENDA

 

FOTO: https://cenda81.rajce.net/Msec

 

V sobotním utkání 3. kola OP jsme se střetli se So. Mšec. To odstartovalo ve svižném tempu z obou stran. Úvod se odehrával hlavně uprostřed hřiště. ČLK bylo mírně lepší, a nebylo znát, že nastoupilo mužstvo, které uzavírá tabulku okresního přeboru. V první šanci se objevil v 11. minutě Kozák, ale brankář si s jeho zakončením poradil. Na druhé straně hosté hrozili hlavně z brejků. V 17. minutě vhazoval aut Polánek na Štíchu, ten si míč pustil do středu hřiště, měl velice dobrou pozici pro střelu, zvolil ale ještě nahrávku na M. Matějovského, kterému se střela vůbec nepovedla. V 19. minutě vychytal Sýkora nejdříve Trkala a poté také ve 23. min Zemana. Ve 25. minutě se řítil z pravé strany na branku Roubík, ale brankář s pomocí tyče jeho střelu zneškodnil. Domácí více drželi míč na svých kopačkách, větší šance však nepřicházeli. Za zmínku stojí pouze výborná střela P. Matějovského ze standartní situace, se kterou měl hostující brankář velké problémy, nikdo z domácích hráčů odražený míč bohužel nedobíhal. Naopak ještě před koncem poločasu dobře zakombinovali hosté a jejich střelu naštěstí obránci srazili mimo branku.

Od úvodu 2. poločasu jsme se museli bránit tlaku hostů, přetížená obrana chybovala a ti se dostávali do velkých šancí. Trkal ani Zeman ty své neproměnili. Až v 62. zaslouženě Kočí poslal střelou na dlouhou tyč Mšec do vedení - 0:1. Gól, ale domácí na kolena nesrazil. Nejdříve si ve velké šanci rovnal míč na pravou nohu Polánek a pak asi v největší kolešovické gólovce nedal Kozák, ten místo nahrávky před prázdnou branku na úplně volného Roubíka, volil samostatné zakončení. A tak přišel trest. Vančura, zřejmě z lehkého ofsajdu, zvýšil vedení hostů na 0:2. Trenér Herink se snažil hru oživit, když nejdříve poslal na hřistě místo M. Matějovského, Holečka a poté stáhl unaveného Polánka a velký návrat po vleklém zranění zažil Jaroslav Kovář, pro kterého to bylo soutěžní utkání po 13 měsících. Bohužel ani to nepomohlo a zdecimovaní domácí inkasovali z kopačky Zemana - 0:3. V 75. minutě se nepovedlo prostrčení do ulice Štíchou na Roubíka, ani střela po dobrém uvolnění Roubíka, o 5 minut později. Naopak Mšec přidala ještě 4. gól to se trefil podruhé Zeman - 0:4. V 85. minutě se nelíbil Kozákovi výrok rozhodčího a dostal žlutou kartu a za následnou kritiku druhou a červenou a šel do sprch. To bylo vše, a tak jsme ani ve třetím utkání nebodovali a situace začíná být alarmující!!

 

Sestava:

Sýkora - Tůma - Ferštl, Štícha, Matějovský P. - Matějovský M. (66. Holeček), Barthel, Polánek (72. Kovář), Daniš (84. Rychtařík) - Roubík, Kozák

Trenér: Herink Oto

Rozhodčí: Strouhal - Klenot

 

Další výsledky:

So. Branov - Tn. Rakovník B 6:3 (1:3)

So. Sýkořice - FK Hředle 0:2 (0:1)

FC Po Olešná - So. N. Strašecí B 0:0

Ol. Rakovník - ESTA Oráčov 0:3 (0:1)

SK Pavlíkov - SK Lány 0:1 (0:0)

TJ Roztoky - FC05 Zavidov 1:2 (1:0)