Lev v Jesenici vyhořel a finále poháru si nezahraje

26.04.2013 11:35

FC Jesenice

 

6:1

(4:0)

ČL Kolešovice

Semifinále okresního poháru, 24. dubna 2013, 17:30

Hořejší, Pacourek, Kotek, Fiala, Mutínský, Brda

 BRANKY 

Matějovský P.

 

 ŽK 

 

 

 ČK 

 

 Rozhodčí: Titlbach Marek - Polívka Zdeněk, Schoř František

 Stadion: Jesenice

 

Cesta okresním pohárem skončila pro Český lev v semifinále, kde mu důraznou "stopku" vystavilo mužstvo Jesenice a po výborném výkonu si zaslouženě zahraje finále této soutěže.

Český lev nastoupil do utkání hodně vlažně a nezodpovědně. Domácí byli u každého míče dříve, důrazně napadali a nutili náš tým k chybám, po kterých vstřelili vlastně všechny 4 branky v prvním poločase. Červenobílí naopak vyloženou šanci neměli žádnou. Právem si tak Jesenice vytvořila už v prvním dějství rozhodující náskok.

Druhý poločas už byl herně mnohem vyrovnanější, ovšem branky stříleli opět jen Jeseničtí. Až za stavu 6:0 se podařilo vsítit alespoň čestný úspěch ČLK Petru Matějovskému. Krom velké šance Rychtaříka a další příležitosti Matějovského se náš tým k jiné možnosti korigovat výsledek nedostal. To Jesenice měla několik dalších tutovek a skóre mohlo být ještě vyšší.

Sestava ČLK:

Rotek (46. Kalík) - Herink (46. Krumhanzl), Štícha, Kovář, Matějovský P. - Holeček, Barthel, Polánek D., Zuska - Ridzoň (70. Rychtařík), Bauer

Ostatní výsledky semifinále poháru:

Ol. Rakovník - SK Pavlíkov 3:1 (1:0)