Lídr zachraňoval alespoň bod až v samém závěru

23.04.2014 20:52

So. Mšec

 

2:2

(1:2)

ČL Kolešovice

18. kolo - II. třída, 19. dubna 2014, 17:00

Šebesta, Neužil

 BRANKY 

Stiska, Bauer

Šebesta, Zázvorka

 ŽK 

Bauer, Stiska, Polánek D., Štícha, Herink
 

 ČK 

Bauer, Daniš

 Rozhodčí: Stibor - Kalaš, Sedláček

 Stadion: Hředle

 

Nechybělo mnoho a ve Mšeci bylo k mání obrovské překvápko....z dílny ČLK. Překvapení nakonec zůstalo bez přívlastku "obrovské". Než se borci Sokola vzpamatovali z toho, že dres Kolešovic neoblékají žádní nazdárci, už si vyndaval Kolek první míč ze sítě...Sísa střelou, nestřelou vystřelil Lvu vedení. Hořesedelská mafie řádila dál. Tentokráte Bauer, který vyškolil zkoprnělou defenzivu a vymetl všechny mšecké pavouky - 2:0. Domácím "hvězdám" najednou chyběla půda pod nohama a nechápali co se to na place děje. Trápení nebralo konce. Nepolapitelný Bauer zacinkal na levou tyč, totální KO odpustil Mšeci i Stiska. Borcům ve žlutém to prostě nešlo a nešlo. Do hry je vrátil až totální zkrat, jinak to snad ani nelze nazvat, pomezního asistenta Sedláčka. Ten už se na to trápení nemohl zřejmě dívat. Viděl ten 2 metrový ofsajd, nebo neviděl???On si snad spletl, který tým zrovna brání a který útočí. Tohle by ani Dáša Damků neututlala. 5 minut před poločasem se tak Mšec vzpamatovala a dosud velice dobře foukajícímu sudímu Stiborovi se zápas zcela vymkl v rukou.

Krátce po změně stran přehlédl již několikátý faul loktem potetovaného Vemena na Bauera a ten jednal. Strčení protihráče se neobešlo bez spravedlivého trestu. Červená a alou pod sprchy. Zákonitě se dostal Lev pod tlak, obléhání branky vyvrcholilo obrovskou šancí Zemana, ale Vavřín vytasil neskutečný reflex. Nervy plály při každém verdiktu hlavního rozhodčího. V závěru nesmyslně Inženýr Daniš sešlapal zelí a konečně měl Trkal proč "bulet". S pomocí nápovědy pak vyndaval Stibor červenou kartu podruhé, opět zcela po zásluze. Když už se zdálo, že všechno dobře dopadne a Stázina se Kubovi dostane za ženu, podařilo se Sokolu nakonec alespoň vyrovnat. Věčná škoda.

Sestava:

Ivítos - Wernériu, Vici, Zuzi, Maty - Sísa (74. Mirda), Třicátník I., Třicátník II. (80. Jarouš), Ing. - Tříprsťák (62. Myš), Pítrs