Na jaře stále bez prohry

08.05.2010 19:46

FK Hředle - ČLK 1:1 (1:1)

 

Branky: 26. Daniš

Žluté karty: Daniš, Kučera, Čech

 

Ani po 7. jarním klání nepoznal Český lev hořkost porážky. Tentokráte přivezl bod za remízu ze Hředel, která se však nerodila jednoduše.

Domácí vlétly do zápasu jako uragán. Hned z prvního útoku musel Matějovský vytáhnout výborný zákrok proti střele hředelského hráče z pravé strany vápna. Z následného rohového kopu již Hředle jásali. Hrubý nedokázal před brankou zažehnat nebezpečí, míč vypadl ke Štíchovi, ten ho dostal jen před vápno, kde stál osamocený Večeřa, pro kterého už nebylo těžké propálit bezmocného Matějovského - 1:0. Branka Kolešovice dostala na dlouhé minuty do velkého útlumu. Hředle dál pokračovali v náporu a mohlo být ještě hůř. V 9. minutě se Ďurina prokličkoval až před vápno a z 22 metrů bombou do horního rohu donutil Matějovského k fantastickému zákroku. Další šanci zahodil v minutě 14. Večeřa, který vystihl chybu Hrubého. V 17. minutě přišel nevybírávý zákrok loktem od Klátila na Krumhanzla. Při pádu ho ještě domácí hráč trefil tak nešťastně kopačkou, že kromě lehkého otřesu mozku utržil náš záložník krevní podlitinu pod okem a zlomený nos. Krumhanzl musel být střídán a převezen do nemocnice. Úvodní 20 minutovku hředelských zakončil opět Ďurina, který se dostal na penaltě k propadnutému míči, jenže v pádů nedokázal důrazně zakončit a balón směřující do branky stačil zachránit obětavě Hrubý. Pak už se konečně dostali ke slovu Kolešovice. Nejdříve ještě střílel vedle Kozák. V 26. minutě už ale přišla krásná akce Lva. Kozák rozehrál míč k lajně na Čecha, který přiťukl na Hrubého a jeho centr zužitkoval perfektní střelou z voleje Daniš - 1:1. 10 minut před poločasem ještě Kozák zamotal hlavu domácí obraně, ale jeho centr nenašel ve vápně žádného adresáta.

Ve druhé části se hrál hodně vyrovnaný zápas, více možností strhnout vítězství na svou stranu měl však Lev. V 65. minutě měl však nejdříve obrovskou šanci střídající domácí Rendl, jenže ideální centr na zadní tyč nedokázal hlavou usměrnit do sítě. V 72. minutě vybojoval míč Kozák, jeho centr prolétl celým vápnem a Kovářovi chybelo pár centimetrů, aby zakončil do prázdné branky. O 4 minuty později mohl jít sám na branku Daniš, ale zradilo ho zpracování. Stejně tak Kováře o 5 minut později. Tomu výstavní hrubicí namazal do šance domácí brankář. Jenže míč Kovářovi odskočil daleko od nohy. V 77. minutě kopali hředelšťí 2 metry za vápnem slibnou standartku. Ďurina ale propnul jen ochranou síť za brankou. Poslední možnost utkání měl Štícha. Jeho střele za vápnem chyběl metr. Kolešovice si tak připsali další bodík do tabulky za remízu 1:1.

Sestava:

Matějovský M. - Hrubý, Tůma, Kučera, Matějovský P. - Krumhanzl (17. Čech), Barthel (82. Polánek), Štícha, Daniš (85. Maissner) - Kozák, Kovář

 

Ostatní výsledky 20. kola:

Tn. Rakovník B - FC Po Olešná 4:0 (2:0)

So. Sýkořice - Ol. Rakovník 3:5 (0:4)

So. Branov - SK Pavlíkov 7:1 (3:0)

So. N. Strašecí B - TJ Roztoky 3:2 (1:1)

ESTA Oráčov - FC05 Zavidov 0:2 (0:2)

SK Lány - So. Mšec 3:0 (2:0)