Na Senomaty jsme nestačili

17.07.2010 13:55

SK Senomaty - ČLK 4:1 (1:1)

Branky: 26. Daniš

Rozhodčí: Švácha

 

Na hřišti v Šanově jsme sehráli první přípravné utkání v rámci letní přípravy. Lev nastoupil bez několika hráčů základní sestavy a z plného tréninku. I tak byly k vidění zajímavé momenty.

Úvodní úsek duelu jednoznačně ovládli hráči Senomat, kteří se lépe pohybovali a vytvořili si optickou převahu, tím donutili Kolešovice k místy hluboké defenzivě. Několikrát "berani" nepříjemě zakombinovali před vápnem, avšak buď bez zakončení nebo byla jejich muška hodně vychýlená. Jednou velice dobře zasáhl proti dobré šanci Senomat Marek Matějovský. Když tlak senomatských gradoval, podnikl Lev smrtící brejk. Vicjan uprostřed hřiště našel Štíchu, ten nastartoval na levé straně Daniše, který se prodral až do vápna a chladnokrevně poslal náš tým do vedení - 0:1. Po vstřelené brance se hra opticky vyrovnala, ale ve 33. minutě přišla zbytečná ztráta ve středu hřiště a Senomaty konečně svou převahu proměnili ve vyrovnávací branku 1:1. V závěru prvního poločasu měli gólové šance jen Kolešovice. Nejdříve ve 37. minutě střílel k levé tyči Ridzoň, ale senomatský brankář byl na místě. Ve 40. minutě dostal výbornou přihrávku od Vicjana Zuska, ale ten trefil jen vyběhnuvšího brankáře. Ve 43. minutě předložil Polánek výbornou přihrávku za obranu Štíchovi, který o pár centimetrů minul pravou tyč.

Druhé dějství začal lépe Český lev. Šance si postupně vytvořili Vicjan a 2x Ridzoň, ale bez úspěchu. V 62. minutě měl Lev dokonce možnost pokutového kopu po faulu na Polánka. Jenže Kučera o metr přestřelil branku. V 67. minutě si stejnou situaci vyzkoušeli i Senomaty, když jejich brejk hasil faulem vyběhnuvší Marek Matějovský. Ale ani "berani" pokutový kop neproměnili. Od tohoto okamžiku byl na šanovském place pouze Senomaty. V 70. minutě nejdříve strhli vedení na svou stranu a dál přehrávali náš tým, kterému očividně došly síli. V závěrečných minutách ještě soupeř přidal 2 branky a stanovil tak konečný výsledek utkání - 4:1.

 

Sestava:

Matějovský M. - Spáčil, Kovář, Kučera, Matějovský P. - Čech, Polánek, Barthel, Rychtařík - Daniš, Vicjan

Hokejově střídali: Ridzoň, Maissner, Zuska