Na závěr přípravy zasloužená výhra Zichovce

12.08.2013 17:44

SK Zichovec

 

5:3

(4:3)

ČL Kolešovice

Příprava, 10. července 2013, 17:00

 

 BRANKY 

Zuska, Krumhanzl, Polánek D.

 

 ŽK 

 

 

 ČK 

 

 Rozhodčí:

 Stadion: Zichovec

 

Poslední přípravný duel se Českému lvu nezdařil, ačkoliv co se týče herního projevu, předvedlo naše mužstvo především v první půli nejlepší výkon. Výsledek 5:3 a druhý poločas utkání je ovlivněn hlavně tím, že naše mužstvo dohrávalo pouze v 8 hráčích. V 55. minutě musel odstoupit s nakopnutým kotníkem Vicjan, za nedlouho poté Zuska, který odnesl souboj zraněním kolene a nakonec i Barthel, který si neodpustil zbytečné výlevy na rozhodčího. Obě zranění našich hráčů byly po nezaviněných soubojích.

Domácí předvedli raketový nástup do zápasu a již v 5. minutě vedli 2:0. Nejdříve se po výborném zákroku Vavřína trefil hlavou z dorážky nepokrytý zichovecký útočník, druhý gól padl po standartní situaci a špatně zahrané ofsajdové pasti ČLK. V 15. minutě pak trestuhodně zazdil Zichovec šanci z malého vápna. Český lev ovšem nesložil zbraně a v 18. minutě srovnal tečovanou střelou z 25 metrů Zuska. Lev byl pak až do konce poločasu lepším mužstvem a k vidění byli i pěkné kombinace. Netrvalo dlouho a bylo vyrovnáno. Po přihrávce Vicjana a centru Krumhanzla se musel stydět domácí gólman, jemuž zapadl míč pod břevno. Na obou stranách padali branky dál. Za ČLK se trefil po chybě Zichovecké obrany Polánek, na straně druhé soupeř trestal zaváhání Vavřína a také z přímého kopu. Poločasové skóre se zastavilo na divokých 4:3 pro Zichovec.

Po obrátce stran, ač měli hráči soupeře místy drtivý tlak, už padl paradoxně pouze jeden gól. Lev už zdaleka nebyl tolik vidět, ač pár brejkových situací útočící Zichovec našim útočníkům dovolil. Všichni přítomní v závěrečných 20ti minutách mohli místo kopané zhlédnout dvojnásobné ostudné chování některých jednotlivců z řad ČLK. V mistrovských zápasech by podobný scénář měl fatální následky!!!

Sestava:

Vavřín - Ridzoň, Štícha, Vicjan, Matějovský P. - Herink, Zuska, Barthel, Krumhanzl - Holeček, Polánek D.