Nula bodů, další červená a pěsti v ochozech

01.05.2014 23:04

ČL Kolešovice

 

1:4

(1:2)

FK Hředle

19. kolo - II. třída, 26. dubna 2014, 17:00

Roubík

 BRANKY 

Vitner, Vodrážka, Pichnarčík, Šmíd

Štícha, Jankura, Matějovský

 ŽK 

Vitner, Vodrážka, Šutera, Ďurina, Klátil
Zuska

 ČK 

 

 Rozhodčí: Strouhal - Tichý, Hořejší

 Stadion: Kolešovice

 

Obrat o body dalšího z favoritů soutěže se tentokráte nepovedlo. Uvodní fičák Hředelských odnesl Lev "pouze" dvougólovým mankem. Akci po ose Johny, Tříprsťák zakončil Roubíček a vrátil Lva do zápasu. Škoda, že se neujal i jeho předchozí pokus....trefit branku, Malinovský by neměl šanci. Na každé straně pak bylo k vidění pár zajímavých příležitostí, ale skóre se neměnilo.

V podobném rázu pokračoval přiběh i po změně stran...zelenobílí se snažili sestřelit ČLK třetím zásahem, Lev chtěl naopak srovnat krok. Jenže... v 69. minutě neunesl tíhu okamžiku Venda a poslal nesportovně k zemi Slámu. Podtrženo, sečteno... rote karte nummer 11. K tomu přičtěte 1 pohárovou a 2 v B-týmu, suma sumárum 13 červených karet v letošní sezóně pro Českého lva. Tohle nemá obdoby!!!! Hoši, rozum do hrsti, při pokračování v podobném tempu nastoupí v Lužné v základní sestavě Jirka Janecký, Chytrej, Trčan, nebo Anka, možná budeme muset zavolat i Kaprovi. Nabídnutou výhodu soupeř využil, jak jinak. Nejdříve sice mohl vyrovnat z tutovky Vici nebo poté Mííírek, jenže ti svými šancemi opovrhli....tak jásali hosté. Ti v samém závěru stříleli do černého ještě dvakrát a zaslouženě zvítězili, o tom žádná. Čtvrtý gól většina z příznivců ani neviděla, protože v ochozech se strhla pořádná mela...pěsti,kravaty, atd..trhali se mikiny...tohle je snad možný jen na fotbale v Kolešovicích.

Sestava:

Ivo Viktor - Werner Lička, Víca, Venca Konopník, Maty - Myši (78. Jarouš), Johny, Voko, Sísa - Roubíček (46. Mírek), Pásovec