O víkendu 2 přátelská utkání

06.08.2009 23:17

by ČENDA

V sobotu dopoledne odehraje český lev první ze dvou přípravných zápasu tohoto víkendu. Soupeřem nám bude již dobře známý tým, TJ Blatno. Začátek zápasu je naplánován na 10:30 v Blatně, neboť stále ještě nemůžeme využít domácího prostředí. Z obou měření sil jsme bohužel odešli vždy poraženi. Naposledy 7. března 2009, taktéž na hřišti soupeře 1:0. V loňské sezoně Blatno skončilo na 3. místě lounského okresního přeboru se 47 body.

V neděli okusíme opět těžký terén v Chrášťanech. Hostit budeme od 17:00 kladenský Slavoj. Tým, který jsme byli zvyklí vídat v minulých letech v krajských soutěžích, zažil strmý pád až do III. třídy okresu Kladno. V loňské sezoně posbíral 39 bodů ve 24 zápasech a skončil na 4. místě.

V našem týmu nenastoupí v obou zápasech marodi Petr Hrubý, Martin Ferštl, Jakub Kučera a Dan Polánek, taktéž Jaroslav Kovář, který již ale trénuje s týmem. Trenérské povinosti plní v sobotu Radek Tůma. Michal Kalík a Václav Zuska ml. budou připraveni také až v neděli (dovolená).Nejistý je start Marka Matějovského (pracovní povinosti). Naopak trenér Oto Herink již může počítat s nejlepším střelcem loňské sezony Lubomírem Kozákem. V kuloárech se skloňují další dvě jména posil. Podle informací vedení by se měl v Kolešovicích pro podzimní sezonu představit Miroslav Holeček, který hostoval v týmu Tryskáčů Hořesedly a jednánáme i o hostování jeho bratra Jana. Oba by měli být k dispozici již tento víkend. Návrat do týmu hlásí od úterního treninku také brankář Libor Sýkora, čímž nejspíš pro tuto chvíli padá případné hostování Tomáše Rotka.

Z obou zápasů vám samozřejmě přineseme podrobné reportáže i fotky.

Předpokládaná sestava sobota:

Sýkora (Matějovský Marek) - Matějovský Petr - Čech, Maisner, Holeček J. - Holeček M., Barthel, Roubík, Daniš - Kozák, Štícha


Na střídání: Rychtařík, Ridzoň, Dvořák

 

Předpokládaná sestava neděle:

Sýkora (Matějovský Marek) - Tůma - Čech, Kalík, Zuska - Holeček M., Barthel, Roubík, Daniš - Kozák, Štícha

 

Na střídáni: Rychtařík, Ridzoň, Holeček J., Dvořák