O vítězství Janova rozhodl vlastní gól

20.10.2015 14:57

Sokol Janov

 

2:1

(1:0)

ČL Kolešovice

9. kolo II.třída - 17. října 2015, 15:30

19. Sajner, 77. vlastní

 BRANKY 

66. Polánek D.

71. Linc

 ŽK 

40. Herink J.
 

 ČK 

 

 Rozhodčí: Beran

 Stadion: Janov

Hráči zápasu:
Pro Lva to byl 3. venkovní zápas v řadě. Bohužel vstup do utkání byl z naší strany mizerný. Janovští byli mnohem více na míči a především v ofenzivě nám dělali problémy. Gólově domácí udeřili záhy...pro sporný ofsajd však nebyla branka uznána. Janovští dál zatápěli a trest pro Lva na sebe dlouho nenechal čekat. Sajner se protáhl po levé straně, vřítil se do vápna a Matějovský byl proti jeho střele bez šance. To nebylo vše...Matějovský se musel hodně natahovat po povedenému přímému kopu Melče. Až poté se osmělili Lvi a hned to byla gólovka. Prais v tísni z pravé strany jen těsně minul levou Kopáčkovu tyč. U další velké šance ČLK byl znovu Prais. Ke gólovoé nabídce od Polánka mu chyběl jeden krok. I přesto domácí první poločas vyhráli zaslouženě.
 
Změna stran přinesla oživení hry Lva především Danišem a následně i Miroslavem Holečkem. Najednou byl náš tým nebezpečný směrem dopředu. Brzy přišlo i gólové vyjádřeni. Daniš se probil středem hřiště, posunul míč na Polánka který se z 12ti metrů nemílil. Zápas plný osobních soubojů pokračoval dál bojem o každý metr...gól poté mohl padnout na obou stranách. Nejdříve v tutovce přestřelil Sajner, poté se vyznamenal proti Polánkovi Kopáček. Rozhodující okamžik zápasu přišel v 77. minutě, kdy se povedlo Petákovi odcentrovat přes Kováře, míč proletěl malým vápnem a Štícha uklidil míč přímo do šibenice, před dobíhajícím Sajnerem. Lev se sice snažil o vyrovnání ale to už domácí s vypětím sil nepřipustili.
 
Bohužel, o výhře domácích rozhodl vlastní gól. Myslím, že šlo o typycký remízový zápas. První poločas byly lepším mužstvem Janovští, druhá půle vyšla lépe našemu týmu a za zlepšený výkon po změně stran jsme si alespoň bod zasloužili. Škoda, že rozhodčí Beran v závěru zápasu přehlédl penaltový zákrok na Herinka.

Sestava ČLK:

Matějovský M. - Herink J., Vicjan, Kovář, Štícha - Stiska (53. Holeček M.), Barthel, Roubík, Houška - Prais (46. Daniš), Polánek D.

Sestava Janov:

Kopáček - Kloub, Melč, Štastný, Čuda (70. Alijevič) - Bajer, Linc, Karnafel (41. Rosa), Konvalinka (84. Koukal) - Sajner, Peták)

Ohlasy z tábora soupeře:

Tomáš Kinter (vedoucí): Po výprasku se Zavidova jsme se dokázali opět stmelit a hrát líbivý fotbal. Soupeř nás zaskočil velmi tvrdou a nátlakovou hrou, kterou trestal hlavní sudí pouze žlutými kartami. První poločas jsme byli lepším týmem. Našim hráčům bych chtěl poděkovat za kolektivní a bojovný výkon, body zůstaly v naší aréně, a to je pro naše mužstvo povzbuzení před příštím kolem, kdy zajíždíme na půdu horkého favorita do Rakovníka na Olympii.