Ostuda na domácím hřišti

25.04.2011 09:40

ČLK - Sp. Lužná 0:6 (0:3)

Branky: -

ŽK: -

 

Z nadějí na bodový přísun nastupoval Lev do zápasu se Spartou Lužná. Celé utkání rozhodl již první poločas. Ostudný výkon a neproměňování vyložených šancí, individuální chyby, i to mohli vidět diváci krom 6 branek v naší síti.

Úvod střetnutí ovšem vůbec ničemu takovému nenasvědčoval. Hned v první minutě se zmocnil Štícha špatně odkopnutého míče, prostrčil míč za obranu Vicjanovi a ten se byl sám proti Rácovi. Bohužel tolik potřebného gólu jsme se nedočkali. V 15. minutě podnikla Sparta rychlý útok po pravé straně a vyběhnuvší Sýkora kapituloval - 0:1. O 2 minuty později měl možnost srovnat skóre, po přihrávce Vicjana, Daniš. Skávavý míč poslal z 15 metrů asi metr nad branku. Mezi 17. a 25. minutou měla Lužná 2 příležitosti zvýšit své vedení, ale naštěstí obě střely skončily mimo Sýkorovu branku. Jak vypadá likvidační zákrok na červenou kartu předvedl luženský Grill, který ve 26. minutě nesmyslně sestřelil Jankuru uprostřed hřiště. Nepřesný rozhodčí Rendl vytáhl z kapsičky pouze kartonek žluté barvy. O 2 minuty později Barthel odkopem trefil jednoho z Luženských, míč se odrazil do vápna k úplně volnému soupeři a ten nedal Sýkorovi šanci - 0:2. Ve 32. minutě zahrával Lev nadějnou standartní situaci na hranici velkého vápna. Barthel donutil Ráce míč pouze vyrazit, k dorážce se ovšem nikdo "červenobílých" nedostal. Naopak na druhé straně Lužná trestala potřetí. Na velkém vápně měl dost času zamířit jeden s Luženských, po jeho střele k levé tyči se Sýkora natahoval marně - 0:3. V tuto chvíly bylo o osudu střetnutí rozhodnuto.

Úvodních 20 minut druhého poločasu měl sice Český lev územní převahu, možnost vstřelit branku měl však opět soupeř. Tentokrát dobře zasáhl nohou Sýkora. Dorážka hlavou do prázdné branky byla již z ofsajdu. Ve zbytku poločasu to byl ze strany Kolešovic jen zmar, odevzdanost a křeč. Luženští přidali ještě 3 branky a zaslouženě berou stejně jako na podzim všechny 3 body!

Sestava:

Sýkora - Spáčil, Kučera, Kovář, Matějovský P. - Štícha (67. Houška M.), Barthel, Jankura (75. Ridzoň), Engel Z. - Daniš (77. Rychtařík), Vicjan

 

Ostatní výsledky OP:

TJ Roztoky - SK Lány 1:2 (0:2)

FK Hředle - SK Pavlíkov 3:0 (1:0)

FC 05 Zavidov - FC Po Olešná 3:1 (3:0)

ESTA Oráčov - So. Srbeč 8:4 (4:2)

Tn. Rakovník B - FC Jesenice 4:3 (2:2)

So. Mšec - FK Kněževes 2:2 (2:0)