Pavlíkov nad naše síly

08.11.2009 18:38

V předposledním kole OP zajížděl náš tým do Pavlíkova. Že domácí figurují v popředí tabulky, dali znát hned od úvodních minut. Pavlíkov držel většinu času míč na svých kopačkách a hosté z Kolešovic museli myslet hlavně na obranu. Domácí svou aktivní hrou a pohybem dělali ČLK velké problémy, nic víc než náznaky šancí a střeli ze střední vzdálenosti doprostřed branky nepřišli. Nejnebezpečnějí byl průnik Davida Fraňka do vápna, jeho střela šla ale víc než 2 metry vedle.Náš největší problém bylo udržet míč, přicházeli zbytečné ztráty a domácí se tak mnohdy dostávali zadarmo do tlaku. Pavlíkovští tak ještě v průběhu první půle potvrdili roli favorita. Na centr si naskočil Tomáš Vodrážka, jeho hlavičku Sýkora neudržel a míč skončil až v síti. Poté se dostali ke slovu hosté. Nejdříve se dobře uvolnil Krumhanzl, ale střílel nad, poté opět Krumhanzl zahrával z levé strany standartní situaci. Jeho střílený míč na malé vápno nadzvedával Štícha, ale nad. V závěrečné čtvrthodince měli domácí celou řadu nebezpečných centrů do velkého čtverce, Sýkora ale všechny dobře zneškodnil.

Druhá část pokračovala podle stejných not. Pavlíkov se hrnul do ofenzívy a hostů nezbylo nic jiného než bránit a spoléhali na ojedinělé brejky. Bohužel hned v 50. minutě přišel druhý zásah domácích, tentokráte střílel do černého středopolař Polák 2:0. Kolešovice se sice dál snažili, ale na rozjeté domácí to bylo málo. V 65. minutě hlavičkoval po rohovém kopu Samson, odražený míč se dostal až na Poláka, který ze sporné pozice měl už jednoduchou pozici 3:0. V 75. minutě přišla největší příležitost hostů. Krumhanzl vyslal do úniku Vicjana, ten přehodil vybíhajícího Konopáska, ale na brankové čáře jeho pokus vykopával domácí stoper. V 80. minutě přišla obrovská chyba Hrubého ve vápně, který špatně odkopával v pádu míč, přímo na Elsnice, který nedal Sýkorovi šanci 4:0. Domácí fanoušci začali skandovat dejte jim bůra...to už ale Pavlíkovští do závěrečného hvizdu nestihly.

 

Sestava:

Sýkora - Tůma - Hrubý, Kovář, Matějovský - Polánek, Barthel (76. Čech), Štícha, Maissner - Krumhanzl (83. Kučera), Vicjan (83. Matějka)

 

Ostatní výsledky:

Tn. Rakovník B - So. N. Strašecí B 5:0 (0:0)

FK Hředle - ESTA Oráčov 3:1 (1:0)

So. Branov - SK Lány 5:1 (3:1)

So. Sýkořice - So. Mšec 4:3 (3:2)

FC Po Olešná - FC05 Zavidov 1:1 (1:1)

Ol. Rakovník - TJ Roztoky 1:1 (0:0)