I přes tragický výkon vezeme 3 body z Lán

12.10.2015 16:47

SK Lány

 

0:2

(0:1)

ČL Kolešovice

8. kolo II.třída - 10. října 2015, 16:00

 

 BRANKY 

10. Vicjan, 82. Polánek D.

24. Krob

 ŽK 

52. Barthel, 61. Prais
 

 ČK 

 

 Rozhodčí: Stibor - Polívka, Titlbach

 Stadion: Lány

Hráči zápasu: Dolák - Vicjan
Pro ČLK nejsou Lány zrovna oblíbeným soupeřem, především na jejich hřišti se nám vůbec nedaří. Úvodních 10-15 minut to ovšem vypadalo, že tentokráte to bude úplně jiný zápas. Tlak našeho týmu zužitkoval nádhernou ranou z 22 metrů Jakub Vicjan. Když vypíchl rozehrávku lánských stoperů Marek Houška a řítil se sám na golmana, vypadalo to na jednoznačné představení. Zakončení bylo ale zbrklé a otěže zápasu převzali domácí. Jen nemohoucnost soupeře v koncovce, nebo štěstí znamenalo, že ČLK do konce poločasu neinkasoval.
 
Obraz hry se nezměnil ani ve druhé půli. Lány se tlačili za vyrovnáním, Český lev se s vypětím všech sil musel bránit, protože směrem dopředu to byla jedna velká tragédie. Soupeř si sice nějaké šance připravil, ale gól by asi hráči Lán nedali ani do půlnoci. V závěru tak přidal druhý hřebíček do domácí rakve Dan Polánek z ojedinělé šance Kolešovic a Lev si odváží po slabém výkonu zlaté 3 body z Lán.
 
Dnešní zápas by se úrovní naprosto ztratil ve 4. třídě. Především druhý poločas byl z naší strany tragický, až trapný. Být proti jiný soupeř, museli jsme si odvézt minimálně 3-4 góly. Tentokráte se k nám přiklonilo štěstí. Pokud ovšem podáme stejný výkon v Janově, nedopadne to vůbec dobře.

Sestava ČLK:

Herink A. - Herink J., Vicjan, Kovář, Štícha - Stiska, Barthel, Holeček M. (64. Suchánek), Houška - Prais (70. Polánek J.), Polánek D.

Sestava Lány:

Novák - Dolák, Dudášik K., Dudášik P., Reichl, Loskot J., Matějka, Krob, Jirava (60. Čapek), Švolba, Loskot V. (79. Keller)

Ohlasy z tábora soupeře:

Jakub Matějka (hráč): Výsledek celého týmu byl dobrý, ale konečný výsledek nespravedlivý, protože jsme byli lepším celkem. Bohužel se potvrdilo - nedáš, dostaneš. Rozhodčí pískali výborně, jen malá výhrada. Mohla být odpískaná penalta po jasném faulu gólmana Herinka na Švolbu.