Vizitka příštího soupeř - FC PO Olešná

23.10.2009 15:01

Po domácí remíze se So. Sýkořice zavítá naše mužstvo na Olešnou. Náš nejbližší soupeř má jen o jeden bod více a prožívá podobné trápení v průběhu podzimní sezóny jako my. Stejně jako náš tým má i Olešná problémy se střílením gólů, doposud pouze 9 vstřelených branek je tomu důkazem. Je tedy jasné, že nás čeká opět vyrovnaný a bojovný zápas. Olešná se dá nazvat takovým týmem "odložených hráčů". Mnozí z těch, kteří se neprosadili, do mužstev hrajících krajské soutěže, zakotvili právě na Olešné. Jsou to například Václav Fiedler, Matěj Burian, Aleš Procházka, Zdeněk Hubáček, nebo Milan Ličman. Jedním z hlavním pilířů mužstva je ale "místní" Aleš Hlavsa. V letní přestávce navíc ještě do týmu přišel dlouholetý hráč Sj. Chrášťany František Lauber. V posledním utkání Olešná prohrála na hřišti favorita okresního přeboru z Pavlíkova 0:2.

Trenér Herink bude v tomto zápase postrádat pracovně zaneprázdněného Krumhanzla a vykartovaného Martina Ferštla. Otazníky visí nad lehce zraněnými Vicjanem a Herinkem. Naopak připraven do zápasu bude po dlouhodobém zranění Petr Hrubý. Je tedy velmi pravděpodobné, že poprvé v letošní sezóně vyběhne na trávník naše, v loňském roce, tradiční obraný čtyřka. Do branky by se měl opět postavit Marek Matějovský.

V sobotu se bude hrát znovu o pověstných 6 bodů. Kdo bude štastnějším týmem? To bude známo kolem 16:30.

Sestava soupeře v Pavlíkově:

Pavlíček - Ivančík,Hlavsa,Holeček,Kašpar (Procházka A.) - Hubáček,Procházka T. (Polášek),Burian,Lauber - Mucha,Fiedler (Secký)

Odehrané utkání:

FC Po Olešná - SK Lány 0:3

ESTA Oráčov - FC Po Olešná 1:1

FC Po Olešná - So. N. Strašecí B 0:0

FK Hředle - FC Po Olešná 2:0

FC Po Olešná - So. Branov 2:4

So. Sýkořice - FC Po Olešná 3:1

FC Po Olešná - Tn. Rakovník B 1:1

FC Po Olešná - Ol. Rakovník 4:1

SK Pavlíkov - FC Po Olešná 2:0

 

Předpokládaná sestava:

Matějovský M. - Tůma - Hrubý, Kovář, Matějovský P. - Čech, Barthel, Kučera (Herink), Polánek - Daniš, Štícha