První jarní klopýtnutí - aneb lídr úřadoval

16.05.2010 10:29

ČLK - So. Branov 0:7 (0:5)

 

Žluté karty: Kozák

 

V dalším kole OP hostil Lev první tým tabulky So. Branov a již od úvodních minut bylo jasné, že poprvé na jaře Kolešovice na body nedosáhnou. 

Branov nechtěl nechat nic náhodě a hned od prvního hvizdu rozhodčího dokazoval proč je letos tak suveréní a vede po zásluze okresní přebor. Po náznacích branovských šancí přišel faul Barthela 3 metry před vápnem a Podzemský hodně protáhl Matějovského v brance, který jeho povedený pokus k tyči vyškrábl na roh. Ve 14. minutě už ale Sokol rozjásal hostující fanoušky poprvé. O úvodní zásah se postaral po centru z pravé strany ve vápně nikým nekrytý Michal Červenka - 0:1. Branov se dál hrnul do ofenzívy a jeho výpady byly smrtelné. Po půl hodince hry hosté zasadili našemu týmu druhý úder, tentokrát vyražený míč pohodlně dorážel Šindelář - 0:2. Kolešovice se dostávali k brance Branova hodně ojediněle a svými chybami nabízeli výborně hrajícím Branovákům možnosti k šancím. V 33. minutě vyrazil Marek Matějovský střelu Dochtora pouze k Červenkovi, jeho pokus směřující do sítě vykopával s problémy Petr Matějovský. O 5 minut později zahrával Sokol roh na který si naskočil Petr Podzemský a uklidil míč pod břevno bezmocného Matějovského - 0:3. Závěr poločasu Český lev totálně nezvládl. Minutu před koncem se nejdříve do černého trefil Kruba - 0:4. Těsně před poločasovou přestávkou ještě navýšil skóre Karel Červenka - 0:5.

Druhá část začala v podobném stylu jako končila ta první a bylo jen otázkou kde se zastaví ukazatel skóre. Neuběhlo ani 5 minut a Šindelář vstřelil další branku. Tentokráte zbytečně darovala defenziva domácích míč Štillerovi před vápnem a ten vybídl branovského rychlíka ke skórování - 0:6. V 55. minutě hosté vystihli rozehrávku v defenzivě Lva a řídili se ve třech sami do vápna, kde už nebyl problém početní převahu zužitkovat - 0:7. Od tohoto gólu Branov trochu ubral ze svého tempa a ČLK se dostával více do ofenzivy. Ovšem výsledkem bylo jen pár propagačních střel z úctyhodné vzdálenosti. Zato když zaútočil Sokol byl oheň na střeše. To už stál v domácí svatyňi podruhé v jarní části Petr Hrubý, který musel zaskočit za zraněného Matějovského. A nutno podotknout, že si vedl opět úžasně, když pochytal minimálně 3 tutové šance hostů a i díky jeho výborným zákrokům zůstalo skóre až do závěrečného hvizdu nezměněno. Branov si tak naprosto po zásluze odvezl všechny 3 body a ukončil kolešovickou 7 zápasovou šňůru bez prohry.

Sestava:

Matějovský M. (68. Ridzoň) - Hrubý, Tůma, Kučera, Matějovský P. - Polánek, Štícha, Barthel (78. Rychtařík), Daniš - Kovář, Kozák (67. Maissner)

 

Ostatní výsledky 21. kola OP:

SK Lány - Tn. Rakovník B 1:0 (0:0)

So. Mšec - ESTA Oráčov 3:1 (0:0)

FC05 Zavidov - So. N. Strašecí B 6:1 (5:1)

TJ Roztoky - FK Hředle 3:0 (3:0)

SK Pavlíkov - So. Sýkořice 4:2 (1:1)

Ol. Rakovník - FC Po Olešná 1:1 (0:0)