Se Hředlemi pouze bod

10.04.2011 10:22

ČLK - FK Hředle 0:0 (0:0)

Branky: -

Karty: Daniš

 

S touhou konečně v jarních odvetách bodovat, nastoupil Lev i s uzdraveným Roubíkem v základní sestavě. To se nakonec podařilo, ovšem bod je po průběhu utkání pro Český lev ztrátou.

V úvodu poločasu předvedl na pravé straně dobrou křídelní akci Roubík, víc toho však nestihl, jeho obnovené zranění ho donutilo přepustit místo nováčkovi v kolešovickém dresu, Pancovi. V 8. minutě centroval z levé strany Daniš a míč skončil na břevně překvapeného Sklenáře. V 16. minutě přišla obrovská příležitost červenobílých. Daniš zahrával rohový kop, Vicjan prodloužil míč na penaltě stojícího Štíchu, jeho pohotové, ovšem slabé zakončení dokázal Sklenář reflexivně vyrazit. Hředelští se snažili podnikat brejky po stranách hřiště, centry do pokutového území si však svůj cíl nenašly, nebo je zpacifikoval Sýkora. To náš tým byl o poznání aktivnější a hlavně nebezpečnější. Ve 24. minutě dostal na levém kraji více prostoru Daniš. S jeho zakončením z hranice vápna si Sklenář poradil. Ve 26. minutě zkoušel nafilmovat penaltu v našem velkém čtverci Roubík, dobře pískající sudí Rendl byl rezolutně proti. Zbylé minuty poločasu patřili hlavně Vicjanovi. Nejrve se prezentoval krasnou střelou ze 23 metrů, ta minula jen o decimetry pravou tyč hředelského golmana. V minutě 39. už jeho zakončení branku trefilo. Přímý kop prošel Sklenářovi mezi nohami a poskakoval na brankové čáře.

Do druhého dějství nastoupil na hrot hředelský Ďurina - kat našeho týmu. A byl to právě on, kdo měl nasvědomí jedinou a největší příležitost Poddžbánských. Lev se ještě více zakousl do svého soupeře a většinu času strávil na polovině Hředelských. V 57. minutě střílel mimo tyče aktivní Daniš. O pár chvil později napodobil Daniše z pravé strany Jankura. V 65. minutě bylo živo před Sýkorou. Přihrávku do vápna ale jeden z hředelských hráčů nedokázal dobře trefit. V minutě 69. šel důrazně za míčem Daniš a nadělal Sklenářovi obrovské problémy. Místo míče ovšem skončil po jeho falu v síti hředelský strážce svatyně. V 71. minutě si vytvořili Hředle největší šanci. Po centru si za naší obranou počíhal Ďurina a pravá Sýkorova tyč zachránila Kolešovice od pohromy. V 81. minutě předvedl krásnou individuální akci Daniš. Ten dokázal ve vápně vykoupat snad 5 hráčů, jenže zakončení mířilo pouze do boční sítě. V 86. minutě zkoušel pozornost sudího Rendla Ďurina, pokutový kop se, opět správně, nepískal. Poslední příležitost měl Lev, konkrétně Vicjan, z přímého kopu. Z 20 metrů ale skončil míč jen v ochrané síti nad brankou.

Sestava:

Sýkora - Spáčil, Kovář, Kučera, Štícha - Jankura, Polánek, Vicjan, Daniš - Roubík (6. Panc (89. Ridzoň)), Matějka (46. Engel Z.)

 

Ostatní výsledky:

FC 05 Zavidov - Sp. Lužná 1:1 (1:0)

ESTA Oráčov - FC Po Olešná 2:1 (1:1)

TJ Roztoky - FC Jesenice 1:1 (0:0)

FK Kněževes - SK Lány 3:1 (1:1)

Tn. Rakovník B - SK Pavlíkov 1:2 (0:1)

So. Mšec - So. Srbeč 7:0 (6:0)