Těsná prohra rezervy v Lubné

29.08.2012 16:32

Baník Lubná

 

3:2

(1:1)

ČL Kolešovice

1. kolo - IV. třída OP, 26. srpna 2012, 10:00

22. Pavlíček, 62. Trejbal A., 79. Vopat

 BRANKY 

14. Kozák, 77. Kučera

 

 ŽK 

Kozák

 

 ČK 

 

 Rozhodčí: Miloslav Blín

 Stadion: Lubná

 

K úvodnímu utkání sezóny odcestoval B-tým ČLK do Lubné, kde v jarní části prohrál nejtěsnějším rozdílem 0:1. V sestavě se objevila i početná pomoc hráčů A-týmu, kteří v sobotu odehráli celé utkání proti Lužné. V obraně Štícha a Herink, v záloze Dan Polánek a Miroslav Holeček, v útoku pak Lubomír Kozák. Přesto odjížděl Lev z Lubné znovu bez jediného bodu.

Na snad nejhorším okresním hřišti patřila úvodní 20ti minutovka našemu týmu. Už v 7. minutě měl na noze gólovku Zuska, Kozákovu přihrávku poslal však z 5 kroků přímo do lubenského brankáře. Do vedení šel tak Český lev až po individuální akci Kozáka ze 14. minuty, který prošel až do vápna a střelou k protilehlé tyči nedal brankáři šanci - 0:1. Ve 22. minutě soupeř srovnal krok. Pavlíček prošel trestuhodně z levé strany až do blízkosti naší svatyně a po zemi prostřelil Polcara - 1:1.V závěru poločasu ještě zachraňoval Kučera v poslední chvíli před nikým nehlídaným soupeřem, jenž číhal na přihrávku před odkrytou brankou.

Druhý poločas patřil až na vyjjímky domácím, to jim především umožnoval svou hodně špatnou hrou sám Český lev. Sudí Blín navíc neviděl faul na našeho obránce, ze kterého vybojovali hosté standartní situaci a střela Trejbala znamenala vedení 2:1. V 66. minutě zahodil samostatný nájezd Matějka. V 77. minutě využil špatného terénu Kučera, jehož přímý kop i z pomocí nerovnosti překvapil ze 30 metrů lubenského brankáře - 2:2. Vyrovnaný stav však netrval dlouho. Matějka vypustil souboj před domácím vápnem, a domácí rychlík Vopat trestal po samostatném úniku - 3:2. Srovnat mohl v 85. minutě mohl svým druhým gólem Kozák, který postupoval sám na branku Lubné, svou kličkou se dostal mimo střelecký úhel a bylo po šanci. Baník tak zvítězil zaslouženě 3:2.

Sestava ČLK:

Polcar - Herink, Kučera, Štícha, Engel - Polánek J., Polánek D., Holeček, Zuska (46. Matějka) - Kozák, Rychtařík

Ostatní výsledky 1. kola:

Meteor Hřebečníky - Sokol Mšec B 2:1 (1:0) /Bendl, Hejda - Mayrich/

TJ Šanov - TJ Slabce 0:0 (0:0)

FK Kněževes B - FC Hořesedly 2:3 (1:2) /Vrábík 2 - Drexler 2, Kubec/

FC Po Olešná B - TJ Roztoky B 1:2 (1:0) /Zahradník - Wittmann, Svoboda/

Sokol Petrohrad - FK Kounov 0:0 (0:0)

Sokol Panoší Újezd - ESTA Oráčov B 3:2 (2:1) /Polcar 2, Čech - Takács 2/