Tři body vystřelil Kučera

28.09.2009 15:28

FOTO: https://donchuanpedros.rajce.idnes.cz/So._N._Straseci_B_-_CLK_1_2_1_1/

         https://jirkad.rajce.idnes.cz/NS_B_-_Kolesovice/#DSC_0175

Včerejší zápas hraný o 6 bodů přinesl konečně kýžený plný bodový zisk. B tým N. Strašecí nebyl ale rozhodně lehkým soupeřem. Vstup do utkání nám vyšel vskutku náramně. Sýkora vykopával míč, který přelétl celé hřiště propadl mezi domácími stopery za které zabíhal Kozák, který ještě udělal kličku domácímu brankáři a pohodlně zasunul do prázdné branky - 0:1. Kdo si v tu chvíli myslel, že klání bude jednoznačně v naší režii, byl na velkém omylu. Byli to domácí kteří převzali iniciativu a drželi míč na svých kopačkách. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, to Kovář se Štíchou nedokázali u lajny odkopnout míč do bezpečí a toho využili domácí kteří z vápna střelou po zemi překonali Sýkoru - 1:1. Ve 21. minutě přišla krásná kombinace mezi Kozákem a Barthelem, ten si přistrčil míč až do vápna, jeho centr však nenašel vůbec nikoho. Další šance volala po gólu, to míč vyplaval až k překvapenému Roubíkovi, který na 2x z bezprostřední blízkosti brankáře nepřekonal. Strašecí sice lépe kombinovalo, ale víc než standartní situace vytěžit nedokázali. Zato na druhé straně mohli strhnout vedení opět na svou stranu Kolešovice. Z pravé strany centroval Barthel, jeho míč nadzvedl jeden z obránců až na Štíchu, který místo střely ještě dobře našel Vicjana, který v záklonu z vápna přestřelil prázdnou branku.

Do druhého poločasu nastoupil ČLK s jednou změnou, Daniš vystřídal Vicjana a místo něj se na hrot ke Kozákovi vysunul Roubík. Ve středu pole se bojovalo o každý míč, a pozvolna začínali přebírat iniciativu Kolešovice. Nejdříve po rohu Barthela Kovář z metru hlavičkoval přes celou branku, bohužel těsně mimo. Po dalším rohu prolétl míč až na malé vápno ke Kozákovi, ten ale skákavý míč poslal metr nad branku. Další velká příležitost přišla v 65. minutě, to opět hlavičkoval Kovář, tentokrát dobře zasáhl obránce Strašecí. V 69. min vidělo početné publikum krásnou individuální akci Kozáka, ten prošel přez půl hřiště, zbavil se dotírajících obránců, jeho střelu do šibenice vytáhl ale zázračně domácí brankář. V 72. min, po jednom z mnoha rohů Barthela těsně před Štíchou odhlavičkoval Ducár. Následovala další akce výborně hrajícího Kozáka, ten krásně prostrčil do vápna na Roubíka, tomu v poslední chvíli obránci míč upíchli na roh. Dobré 2 příležitosti měl po akcích Roubíka i Daniš, opět bez úspěchu. Vytouženého gólu se Kolešovice přece jen dočkali. To Roubík v 85. minutě z levé strany procpal míč před branku, kde byl nehlídaný Kučera, který po 10 minutách pobytu na hřišti chladnokrevně placírou prostřelil vše co mu stálo v cestě 1:2. Tento výsledek už si ČLK uhlídal a po 5 zápasech konečně přišla 3 bodová odměna. Svých posledních 20 minut odehrál za domácí Krumhanzl, který od příštího týdne bude opět hájit naše barvy. Zápas dobře odřídila trojice rozhodčích Sýkora - Titlbach,Polívka.

Sestava:

Sýkora - Tůma - Ferštl, Kovář, Matějovský P. - Polánek (76. Kučera), Barthel, Štícha, Roubík - Kozák (89. Rychtařík), Vicjan (46. Daniš)

 

Ostatní výsledky:

 

Tn. Rakovník B - So. Mšec 3:1 (1:0)

SK Lány - FC05 Zavidov 4:2 (2:1)

ESTA Oráčov - TJ Roztoky 2:1 (1:1)

FK Hředle - SK Pavlíkov 0:2 (0:1)

So. Branov - Ol. Rakovník 4:0 (2:0)

So. Sýkořice - FC Po Olešná 3:1 (2:0)