V domácím prostředí se zatím moc nedaří, se Senomaty jsme prohráli na penalty

03.10.2015 13:19

ČL Kolešovice

 

1:1, 2:4 PK

(1:0)

SK Senomaty

6. kolo II.třída - 26. září 2015, 16:30

42. Polánek D.

 BRANKY 

61. Vávra

74. Vicjan, 80. Jankura

 ŽK 

53. Kodeš, 58. Králička, 90. Katona
 

 ČK 

88. Mácha

 Rozhodčí: Sedláček - Kučera, Tichý

 Stadion: Kolešovice

Hráči zápasu: Herink A. - Kučaba
Bojovné utkání s velkým nasazením na obou stranách skončilo asi spravedlivou remízou. Zápas jsme mohli rozhodnout možná už v prvním poločase, kdy kromě branky Polánka měl další obrovskou příležitost Daniš, nebo Houška, kterému zablokoval gólovou střelu na poslední chvíli obránce.
Ve druhém poločase soupeř zaslouženě srovnal a do vyrovnání byl herně lepším týmem. Poté pokračoval oboustranný boj s hektickým závěrem, když mohli obě mužstva rozhodnout, brankáři však byli proti. Při penaltách byli šťastnější hosté a získali bonusový druhý bod.
 
Očekávali jsme těžké utkání, protože Senomaty určitě nepatří na chvost tabulky. Bohužel hubené vedení z prvního poločasu jsme neudrželi a zaslouženě inkasovali. V těchto momentech byl soupeř určitě bojovnější. Škoda obrovské tutovky Daniše z nastaveného času. Remíza je pro oba tými zasloužená.

Sestava ČLK:

Herink A. - Štícha, Kovář, Vicjan, Matějovský - Stiska (62. Prais), Holeček M., Jankura, Houška (80. Herink J.) - Daniš, Polánek D.

Sestava Senomaty:

Kučaba - Kodeš, Havel, Hudák, Trešl - Tajbl, Karnold, Katona, Králička (63. Hůla) - Mácha, Vávra

Ohlasy z tábora soupeře:

Jaroslav Kodeš (vedoucí): Myslím, že k tomuto zápasu jsme přistoupili mnohem zodpovědněji. Snažili jsme se především vycházet z co nejvíce zajištěné obrany a hlavně nedostat rychlý gól. Což se nám dařilo skoro celou první půli. Píšu jen skoro, protože do 42. minuty jsme v podstatě hráli přesně to, co jsme chtěli. Balón jsme měli na noze a posílali jsme útočníky dlouhými pasy do šancí. V podstatě jsme měli celkem jasnou převahu, která si myslím, měla být korunována cca ve 20. minutě, kdy byl ve vápně jasně faulován Kuba Vávra. Bohužel rozhodčí byl jiného názoru, a tak přišla jiná akce a tentokrát domácích. Druhá půle byla v podstatě totožná. Myslím si, že nám sudí ještě nauznali gól, který dal M. Karnold.