V Řevničově konečně výhra

31.07.2010 19:50

Sp. Řevničov - ČLK 1:3 (1:3)

Branky: 18., 37. Vicjan, 26. Rychtařík

Rozhodčí: Fejfar Jakub

 

I v dalším, v pořadí třetím, přátelském utkání nastoupil Lev v nekompletní sestavě. Z kádru chyběli Krumhanzl, Kozák, Barthel a Kučera.

Úvod patřil jednoznačně domácím, kteří byli více v pohybu a dokázali naše mužstvo mírně přehrávat. Hlavně střela na levou tyč Matějovského branky volala po gólu. Ten přišel v 18. minutě. Uprostřed hřiště dostal prostor Toth, který si to namířil k brance a utěšenou střelou z 20 metrů posadil míč přímo pod břevno - 1:0. A byl to právě domácí zásah, který Lev probral ze spánku. Po závaru v řevničovském velkém čtverci se míč dostal k volnému Vicjanovi, který chladnokrevně namířil k pravé tyči 1:1. Domácí jakoby vypadli z role a náš tým toho náležitě dokázal využít. Nejdříve zakončovali ještě bez gólového efektu Štícha a Polánek. Ve 26. minutě už se ale Kolešovice radovali. Daniš našel křižným centrem ve vápně úplně zapomenutého Rychtaříka, který měl čas na zpracování i zakončení. Peterka v brance domácích neměl šanci - 1:2. O 10 minut později zaúřadoval opět Daniš. Ten poslal do sóla Vicjana, který mířil opět na pravou stranu branky a opět úspěšně - 1:3.

Druhý poločas zapadl do šedého průměru. Domácím nelze upřít snaha, ale šancí si vytvořili hodně pomálu. Lev se bohužel spokojil s výsledkem a směrem do útoku byl hodně neškodný. Nevětší práci měl Matějovský se střelou střídajícího Kukiho, kterou s námahou vytlačil na rohový kop. Na druhé straně měl naopak největší šanci druhé půle střídající Spáčil, kterého uvolnil do brejku opět Daniš. Střele na delší tyč scházeli pověstné milimetry. Slabší chvilku si poté vybral Matějovský, který slabou střelu domácích pouze kontroloval. Ta se k překvapení všech otřela o tyč. V poslední minutě ještě rozhodčí Fejfar odpustil našemu týmu penaltu po zákroku Daniše na Murča. Po nevýrazném výkonu registruje Lev první výhru v přípravě. Naopak velmi kvalitní individuální výkon předvedli Daniš, Vicjan a Ridzoň.

 

Sestava:

Matějovský M. - Čech, Tůma, Kovář, Matějovský P. - Ridzoň, Štícha, Polánek, Daniš - Vicjan, Rychtařík

Hokejově střídali:

Spáčil, Herink