Vstup do jarních bojů se nevydařil

28.03.2014 19:25

ČL Kolešovice

 

1:3

(0:1)

SK Senomaty

14. kolo - II. třída, 22. března 2014, 15:00

Polánek D.

 BRANKY 

Vávra 2, Prokop

Herink, Roubík

 ŽK 

Vávra, Trešl, Tajbl, Klouček, Lahvička

Herink

 ČK 

 

 Rozhodčí: Švácha - Klekner, Schoř

 Stadion: Kolešovice

 

V Kolešovicích po sobotním zápase převládalo zklamání a to hlavně z výsledku. Domácí prostředí, solidní počasí, soupeř hratelný, to všechno hrálo ČLK do karet. Jenže Berani ty předváděli školu efetivity. Dobrou první třetinu utkání se před "Ivítem" vůbec nic nedělo a ten si mohl užívat slunečného odpoledne. To jeho brankářský kolega Kučaba se na druhé straně měl co ohánět. Kdyby se Holeček nebál vystřelit levou nohou a Roubík místo kličky nahrával úplně volnému Polánkovi, mohli jsme si užívat dvoubrankové vedení. Jenže na kdyby se nahraje a tak si poločasové vedení, jedinou střelou na Vavřína, vysloužili Senomaty.

Oklepat se z nepříznivého vývoje a otočit skóre utkání na svou stranu, to byla předsevzetí Lva do druhého poločasu. Rozhodně nic nereálného, zvlášťě když se útočilo "na stodolu". Na štastné konece asi nevěří Herink, který v 55. minutě naprosto zbytečně na polovině soupeře "sešlapal" protihráče a druhá žlutá karta byla nasvětě. Aby to nebylo všechno, vykouzlil Vávra z další vážnější šance Senomat druhý gól a bylo vymalováno. Ovšem pozor, Český lev i v 10ti statečných měl šance a to né ledajaké. Špatné řešení volil znovu Roubík, volný Polánek se míče dožadoval marně. Vrchol zmaru předvedl po akci Vicjana Daniš, když sám před brankou trefil jen Kučabu, dorážející Polánek poslal míč z těžké pozice do nebes. Následoval rychlý brejk po ose Lahvička - Kukla - Vávra a vedení Senomat 0:3. Co naplat, že herně to zlé nebylo, když náš tým srážely naprosto hloupé chyby, které soupeř do trestal. Alespoň čestný úspěch červenobílých barev zaznamenal střelou zpoza velkého vápna Dan Polánek - 1:3.

Sestava ČLK:

Vavřín - Štícha (72. Vicjan), Kovář, Zuska, Matějovský - Herink, Roubík, Barthel, Holeček (53. Jankura) - Polánek D., Daniš