Vydřené vítězství nad Pavlíkovem

31.08.2015 10:05

ČL Kolešovice

 

3:1

(1:0)

SK Pavlíkov

2. kolo II.třída - 29. srpna 2015, 17:00

34., 85. Polánek D., 55. Stiska

 BRANKY 

70. Polcar

44. Stiska, 68. Matějovský, 79. Daniš,

81. Herink J., 83. Štícha

 ŽK 

49. Brož
 

 ČK 

 

 Rozhodčí: Brejník - Titlbach, Švácha

 Stadion: Kolešovice

Hráči zápasu: Polánek D. - Polcar L.

Stejně jako v prvním kole, jsme se i tentokráte museli vypořádat s velkou absencí hráčů základní sestavy. První dvacetiminutovka patřila hostům, ti se ovšem do vážnější šance nedostali. Do závěru poločasu byl pak Lev lepším týmem, když si vytvořil několik gólových příležitostí. Jednu z nich se podařilo proměnit Danu Polánkovi a ten poslal domácí do poločasového vedení.

I po změně stran pokračoval náš tým v útočení. Hned první zajímavá akce, po ose Jakub Polánek, Herink a Stiska skončila brankou. Zakončoval posledně jmenovaný Stiska. Do zápasu se mohl dostat Pavlíkov kontroverzní penaltou, ale tu Hink poslal mimo Herinkovu svatyni. I tak se ovšem podařilo hostům snížit, když nedůslednost v obraně Lvů potrestal Polcar. Z několika dalších útočných snažení ČLK se ujala pouze jediná, když po faulu na Rychtaříka, bezpečně proměnil pokutový kop Dan Polánek a stanovil tak závěrečné skóre 3:1.

Sestava ČLK:

Herink A. - Ridzoň, Matějovský, Kovář, Štícha - Polánek J. (80. Jelen), Stiska, Herink J., Stiska, Daniš - Prais ((46. Kučera) 55. Rychtařík), Polánek D.

Sestava Pavlíkov:

Melč - Brož, Gebhart L., Peroutka, Novák (40. Kříž) - Truksa (56. Škrlant), Polcar, Samson, Bureš (68. Gebhart T.)  - Hink, Linhart (71. Franěk)

Komentář k utkání z tábora soupeře:

Luboš Gebhart (SK Pavlíkov):"Vstup do utkání jsme měli oproti minulému týdnu daleko lepší. Bohužel nám to vydrželo pouze prvních 20 minut a bez golového efektu. Domácí využívali rychlé protiútoky, které ale naštěstí dlouho nedokázali proměnit.To se jim podařilo až v závěru poločasu. My jsme jim to ale často usnadnili naší nepřesností a ztrátou míče uprostřed hřiště. Navíc se trápíme v koncovce a dnes jsme bohužel nedali ani penaltu. Domácí nás potrestali i ve druhém poločase při dalších rychlých protiútocích. Náš tlak v závěru utkání byl bohužel opět bez golového efektu."