Vyrovnaný souboj skončil spravedlivou dělbou bodů

10.03.2013 10:28

ČL Kolešovice

 

2:2

(1:2)

TJ Roztoky

3. kolo - ZT Rynholec, 9. března 2013, 15:30

17. Bauer, 69. Polánek D.

 BRANKY 

27. Kněžík, 33. Krůta V.

 

 ŽK 

 

 

 ČK 

 

 Rozhodčí: ?? - Sedláček, Foršt

 Stadion: Rynholec

 

Ve 2. kole ZT v Rynholci nastoupili proti Českému lvu hráči Roztoky, posilněni překvapivým vítězstvím na Lány (3:0). K vidění byl vyrovnaný souboj a málo gólových šancí. Po závěrečném hvizdu tak došlo, po remíze 2:2, ke spravedlivé dělbě bodů.

Hned od úvodu sráželi výkon ČLK nepřesné přihrávky, kterých bylo opravdu velké množství, soupeř na tom nebyl o moc lépe, navíc obrana Lva Roztoky do žádného ohrožení Kalíkovi branky nepouštěla. První větší šanci, navíc gólovou, mapujeme až v 17. minutě. Bauer si na pravé straně naběhl na ideální přihrávku za obranu a prostřelil roztockého brankáře - 1:0. Vyrovnáno mohlo být o 5 minut později. Z pravé strany prošel míč přez celé vápno ČLK a nehlídaný roztocký hráč naštěstí trestuhodně z malého vápna minul branku. Ve 27. minutě zahrával soupeř standartní situaci. Centr do vápna sice Kalík zpacifikoval, míč mu ovšem vypadl z rukavic a pro Kněžíka už nebyl problém dopravit míč do prázdné branky - 1:1. Navíc ve 33. minutě trestuhodně netrefil na půlkruhu míč Matějovský a osamocený Kalík byl proti samostatnému nájezdu Krůty bez šance - 1:2. Ve 37. minutě utekl obraně Dan Polánek a stoper Roztoky ho nevybíravě fauloval. Jen díky tomu, že se jednalo o přátelský zápas, za to viděl pouze žlutou kartu. Z následného přimého kopu poslal míč vysoko nad branku Vicjan. V závěru prvního poločasu se výborně na pravné straně uvolnil Herink a jeho ideální centr zakončoval Vicjan, bohužel mimo.

I druhý poločas pokračovala vyrovnaná partie. V 62. minutě měl zajímavou přiležitost Kučera, který zakončoval centr přez roztockého gólmana. Ten předvedl výborný zákrok a vytlačil míč nad branku. V 69. minutě byl už bezmocný. Štícha vyslal přesnou přihrávkou do úniku Polánka a ten po kličce brankáři zakončoval do prázdné branky - 2:2. Posledních 20 minut měli navrch hráči Roztok, veškeré akce ale končili na kolešovické obraně nebo mimo bránu Michala Kalíka. Naopak k vítězství byl nakonec blíže Lev. Bauer svou přiležitost z levé strany poslal jen do vyběhnuvšího gólmana.

Sestava ČLK:

Kalík - Herink, Štícha, Barthel, Matějovský P. - Bauer, Holeček, Polánek D., Zuska - Stiska, Vicjan

Hokejově střídali:

Krumhanzl, Kučera, Ridzoň, Kovář