Ďurina zařídil Hředlím vítězství

05.09.2010 10:44

FK Hředle - ČLK 3:0 (2:0)

 

Branky: -

ŽK: Krumhanzl, Kozák, Polánek

 

Téměř kompletní nastoupil Lev v utkání se Hředlemi. K bodovému zisku to však bohužel nevedlo a ani ve druhém letošním venkovním zápase jsme nebodovali.

Úvod zápasu byl pro nás na hředelském stánku naprosto typický. V probíhající 7. minutě vhazovalVodrážka dlouhý aut do vápna. Míč prolétl díky prodloužení až na zadní tyč, kde přetlačovanou mezi Štíchou a Ďurinou, vyhrál domácí ostrostřelec, od kteréhé míč doputoval až do sítě - 1:0. Branka dodala domácím ještě větší chuť. V 16. minutě předvedl Ďurina na levé straně nádhernou individuální akci, míč si přistrčil na roh vápna a dokonalým rohlíčkem vymetl šibenici Matějovského branky - 2:0. Po 20 minutové domácí sprše se hra vyrovnala. Do první šance z naší strany se dostal Kozák, ale na penaltě ho zastavil praporek pomezního. Možnost snížit stav měl ve 26. minutě Jankura, jeho střelu na zadní tyč vytěsnil výborný Sklenář. O 5 minut později pálil po rohu vysoko nad Polánek. I domácí to zkoušeli několika nepovedenými pokusy z velké vzdálenosti. K dalším vyloženým šancím se ani jedno mužstvo nedokázalo propracovat, i tak se diváci nenudili, neboť se hrál mezi oběma šestnáctkami oboustraně kombinační fotbal.

Druhá půle se nesla ve znamení snahy Kolešovic udělat něco s nepříznivým výsledkem. Po Barthelově standartní situaci v 52. minutě bylo před domácí brankou hodně horko, Sklenáře v brance však z blízka nedokázal překonat dorážkou vystřídavší Roubík. V 55. minutě hlavičkoval v našem vápně volný domácí hráč, naštěstí jen do dobře postaveného Tůmy. Dál se však museli Hředle především bránit. Naše akce ale končili jen před domácí šestnáctkou. A tak udeřili opět Hředle. Odražený míč se dostal 5 metrů před vápnem k úplně volnému obránci Roubíkovi a ten levačkou s pomocí tyče rozvlnil síť naší branky potřetí - 3:0. I za tohoto stavu se snažil Lev vykřesat naďěji. V 72. minutě zahrával Krumhanzl ze slibné vzdálenosti přímý kop. Sklenář se však znovu vyznamenal a skvělým zákrokem míč vyrazil na roh. Stejný hráč podržel svůj tým i o 5 minut později. Barthelovu střelu z úctyhodné vzdálenosti zneškodnil u své levé tyče. A v 81. minutě Sklenář potřetí. To se zaskvěl proti Kozákově pohotové střele z otočky. Domácí si tak svůj tříbrankový naskok až do závěrečného hvizdu pohlídali.

 

Sestava:

Matějovský M. - Štícha (46. Roubík), Tůma, Kovář, Matějovský P. - Jankura, Barthel, Polánek (81. Rychtařík), Krumhanzl - Kozák, Vicjan (71. Ridzoň)

 

Ostatní výsledky 3. kola OP:

Sp. Lužná - FC 05 Zavidov 0:2 (0:1)

SK Pavlíkov - Tn. Rakovník B 1:7 (1:1)

FC Po Olešná - ESTA Oráčov 4:0 (4:0)

FC Jesenice - TJ Roztoky 1:5 (0:0)

So. Srbeč - So. Mšec 2:4 (2:2)

SK Lány - FK Kněževes 2:2 (2:2)