Ztráta 2 bodů

20.09.2009 19:13

V 5. kole jsme přivítali na domácí půdě další celek z horních pater tabulky - 3. ESTU Oráčov. Od úvodu začal pouze na lavičce Kozák. Na hrot k Vicjanovi se postavil Daniš.

Kolešovice povzbuzené výkonem z Lán začali utkání velmi aktivně a od prvních minut bylo na hřisti jen mužstvo domácích. Dobrá kombinační hra podpořená bojovností dělala Oráčovu problémy. Nejdříve vybojoval Daniš míč pro Roubíka a Vicjana. Poté sám zakončoval, těsně mimo pravou tyč. Další příležitost už byla gólová, Štícha posunul do vápna na Vicjana a ten nabil Roubíkovi na vápno, jeho dobrá střela skončila na břevně. Oráčovská obrana byla pod permanentním tlakem. Ale když hosté vystrčily růžky, stálo to za to. Z brejku se řítili na Sýkorovu branku Holan s Jeníčkem, ale byl z toho naštěstí ofsajd. Dobře rozjeté akce Kolešovic většinou končily na dobře hrajícím Radku Vachtlovi.

Do druhé půle vystřídal vyčerpaného Daniše, který měl již v nohách dopolední zápas dorostu, Kozák. Kolešovice pokračovali v aktivní hře a bylo jen otázkou času kdy konečně padne vytoužený gól. Nejdříve se v šanci objevil Roubík, poté z brejku Kozák, ale výborně chytající golman Oráčova byl proti. V 67. minutě trefil Polánek střelou z pozavápna opět jen břevno. V 70. minutě konečně vypukla gólová radost, to Kozák dorážel Roubíkovu střelu z vápna, bohužel z ofsajdu. Vše si ale vynahradil v minutě 79. To vystihl špatnou rozehrávku mezi Paulusem a Katonou a do prázdné branky otevřel skóre - Kozák 1:0. Vše mohl potvrdit opět Kozák z rychlého brejku, ale ve vápně se mu zamotal míč pod nohou. A tak udeřili doslova z ničeho v 85. minutě hosté. To nejřív z jejich standartní situace odvracela kolešovická obrana do zámezí. Následný roh na zadní tyči chtěl hlavou nadzvednout před dobíhajícím oráčovským hráčem Štícha, ale míč trefil tak špatně, že zapadl přímo pod břevno Sýkory, který byl bez šance. To byla studená sprcha. V 90. minutě, mohli kolešovičtí strhnout přeci jen vedení znovu na svou stranu, ale po obrovském závaru Kozák ani Vicjan míč do branky nepropasírovali. Po průběhu zápasu jsou to ztracené 2 body.

Rozhodčí: Szabo - Sedláček

Sestava:

Sýkora - Tůma - Ferštl, Kovář, Matějovský P. - Polánek, Barthel (77. Kučera),Štícha, Roubík - Daniš (46. Kozák), Vicjan (91. Matějovský M.)

 

Ostatní zápasy:

So. Sýkořice - Tn. Rakovník B 1:5 (0:3)

FC Po Olešná - So. Branov 2:4 (1:2)

Ol. Rakovník - FK Hředle 1:1 (1:1)

SK Pavlíkov - So. N. Strašecí B 5:2 (3:2)

TJ Roztoky - SK Lány 2:2 (2:2)

FC05 Zavidov - So. Mšec 2:4 (2:1)